Kire szavazol vasárnap?
Normális válaszokat! És kort! :)
Köszi a választ.
ma 20:16 - azért nem furcsa, h a választási csalásokkal 4 éve senki sem törődött? Meg a kampánycsend megsértésével? Pedig azokat az MSZP követte el... meg az SZDSZ. És a Jobbik követelte a szavazatok újraszámlálását, ha nem tévedek...
De bezzeg, ha a Fideszre lehet kenni vmit, ha róluk derül ki vmi jó kis szaftos sztori, vagy vmi hiba, neadj'Isten bűn, akkor már mindenki legyen óvatos, meg halál a Fideszre, meg megy az uszítás...
NEM FURCSA?
Mert sztem nagyon az...
ja és amúgy igen, Fideszre szavazok. 24 éves nőként. 21:38-as vagyok.
Egyébként a Jobbik programjában is vannak jó vonások. Ezt nem vitatom el. De a Jobbikos emberek erőszakossága, meg rámenőssége és hozzáállása nekem nem tetszik. Nem szeretem ezt a stílust. Szóval ezzel csak a pártot járatják/járatjátok le.
Egyáltalánis, ebben az országban miért megy mindig az anyázás???
Talán mi vagyunk igazi Magyarok! Az Ősmagyarok is Vadak voltak! Rettegett tőlük egész európa!!
Nézd meg hova süllyedtünk most, erre akarsz szavazni?
Én hiszek egy sokkal szebb jövőben!!!
Győzzön a Jobbik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bokros Lajos (MDF)
Én is így gondolom, mindegy, csak ne MSZP-LMP.
Adjon az Isten szebb jövőt!
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!