Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek a német és az...

Szerintetek a német és az osztrák nép meddig fog még éhezni a szenvedni a vasránapi boltzár miatt?

Figyelt kérdés
És mikor váltják le a kommunistákat akik miatt ez így van még mindig?

2016. ápr. 11. 19:09
1 2
 1/19 Shai-Hulud ***** válasza:
63%

De gizdulj Dezsőke! Inkább örülj, hogy Pártod és Kormányod egy év után végre hajlandó volt korrigálni egy teljesen elhibázott döntést.

Érdekes, hogy ehhez az kellett, hogy a Kúria elfogadja a népszavazási kérdést - a kormány pedig mivel pontosan tudja, hogy mi lenne a népszavazás eredménye, inkább visszavonja a törvényt...

Azt nem értem, hogy miért kellett eddig ennyire erőltetni? Ilyen fontos lenne, hogy Semlyén Zsolt továbbra is tisztára nyalogassa a miniszterelnök úr hátsó fertályát?

2016. ápr. 11. 19:21
 2/19 A kérdező kommentje:

Tévedés. Még az első fidesz kormány idején magyarországon éltem, de akkor nem érdekelt a politika.

Most meg valahogy nem tudom átérezni a vasárnapi vásárolgatók nagy problémáját.:)

Külömben is az első fidesz kormány idején 1998-2002 közt úgyis mindig másnaposak voltunk vasárnap, ki akar akkor vásárolni.

2016. ápr. 11. 19:49
 3/19 anonim ***** válasza:

nem a vásárolgatokrol van szó!!!!

valamit okoskáék ( kdnp vagy akármelyik pénzlenyuló politikus idióta jobb+bal)kitalál ,mer qurvára unja a potya pénzed ..és megmondja a tutit,hogy te,ő ,én ...mit csináljunk ,amihez semmi de semmi köze nincs..figyelem nem vagyok fidesz se mszp..de a bicska nyilik a zsebemben ,ha belepofáznak az elétembe!!!

2016. ápr. 11. 19:56
 4/19 A kérdező kommentje:

Szerintem így volt mindig is. Aki épp ott van az hajtja a maga malmára a vizet.

2002-ben már érdekelt valamennyire a politika, akkor még otthon is voltam, bíztam az mszp-ben, bennük is csalódtam. Valószínű fideszékkel sem lenne másképp. Ugyanúgy osztrákoknáal faymannak németeknél meg Merkelnek hívják a köpönyegforgatókat. (a németeknek még meg is a szavuk a semmit tevésre illetve döntésképtelenségre: "merkeln")

Viszont most nézem hogy megszűnik a dolog most meg nyuszifület rajzoltak orbánra. Kicsit olyan mintha ha van rajta sapka akkor azért, ha nincs akkor azért.

Eddig szemét volt mert boltzár van, most meg nyuszi meg gyáva.

2016. ápr. 11. 20:12
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha kint a kommunisták miatt van ez a vasárnapi boltzár, akkor nálunk miért a balodal harcol a kinyitásért? Én már nem értem ezt a politikát.
2016. ápr. 11. 20:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Az osztrákok már nem sokáig.Jöhetnek megint Sopronba,meg a határközeli városokba bevásárolni.Kitartás.
2016. ápr. 11. 20:48
 7/19 A kérdező kommentje:

"Az osztrákok már nem sokáig.Jöhetnek megint Sopronba,meg a határközeli városokba bevásárolni.Kitartás."

Igen. Képzelem ahogy a hétvégén tankolják reggel a kocsijukat Linzben meg Villachban. "Susi, gyere indulunk, este még magyroknál bevásárolhatunk. :D

2016. ápr. 11. 21:13
 8/19 A kérdező kommentje:
5: valahol azt olvastam hogy ez a vasárnap olyan Kádári dolog. Erre céloztam.:)
2016. ápr. 11. 21:14
 9/19 A kérdező kommentje:

"Most mit kell rinyálni, kérdező?"

Nem rinyálok, csak irigykedek a problémáitok miatt, hogy a magyarok legnagyobb gondja hogy nem lóghat az auchanban vasárnap délután. Tisztelet a kivételnek, de tavaly volt olyan is aki ezen hisztizett, hogy nem lesz hová vinni vasárnap a gyereket.

2016. ápr. 11. 21:25
 10/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, te honnan veszed ezt a marhaságot, hogy a németek és az osztrákok éheznének a vasárnapi boltzár miatt?

Mi ez a provokáció és abszurd kérdés?

Hol a forrás, ami ezt alátámasztja?

Mutass nekem egy ilyet, ami ezt bizonyítja!

2016. ápr. 11. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!