Győzni fog a Jobbik 2018-ban? Nekik áll a zászló vagy nem?
Én sem szeretem a Kuruc.info-t és Hitlert sem, de azt normális ember nem vitathatja el, hogy Adolf elég eredményes volt a hatalom megszerzésében.
Ha a jelenlegi, magyar politikai életben megjelenne egy hasonló kaliberű személy és a köré szerveződött csoport, akkor nagyon gyorsan meg tudnák szerezni a vezető helyet és 2 év bőven elég lenne nekik elsöpörni a Fideszt.
Kezdjük azzal, hogy Hitler minden héten tömeggyűléseket tartott, ahol profi szónoklatokkal korbácsolta a hallgatók indulatait és az elragadtatása növelte a belé vetett hitüket. Ez hitelesség-energikusság kombó milliókat nyert meg neki és jelenleg talán még hatásosabb lenne, mint akkoriban volt.
Pláne, hogy Orbánnak egyáltalán nincsenek kiemelkedő szónoki képességei, egy papírról olvassa fel lassan az egészet, mint valami pártkáder a 80-as évekből.
Akinek meg annyira tetszik, annak is csak azért, mert "Orbán Viktor és hűű, de Orbán Viktor, azt a mindenit, de mennyire Orbán Viktor ez az Orbán Viktor!"
Szóval csak azért, mert már amúgy is a híve és már arra felizgul, hogy a nagyvezért hallja beszélni.
Én egy volt Jobbil fan vagyok, az amiért kezdek kiábrándulni belőlük, hogy kampány időszakon kívül semmit nem csinálnak... Néha néha dobálóznak egy kis kakival, de szinte mindig eredménytelenül...
Rágalmaznak mindenkit korrupcióval, de olyan bizonyítékot, ami bíróság előtt megállná a helyét, nem tudnak felmutatni... Aztán majd kampány időszakban megint beindulnak, majd ígérnrk fűt fát, majd ha esetleg nem győznek, megint eltünnek...
+ digig vannak olyan tagokkal, akiket nem lenne szabad kamera, mikrofon elé engedni, mert visszataszító módon beszélnek, sokszor visszataszító dolgokról... Komolyan az ketten tudnak csak beszélni Duró Dóra meg Vona... A többieket meg sürgősen el kellene zavarni egy kommunikáció/marketing szakra...
Jaa ,nem!
A kedvükért a kedvenc zászlójukat állítom fel értük. :)
Viccen kívül:
Szerencsére nem.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!