Hány éves JOBBIK-ra szavazó vagy?
"Még nem egész 41, de közel leszek hozzá. Belőlem az MSZP csinált Jobbik szavazót!!!"
Gratulálok, egyik szarból a másikba léptél.
18/F
Azt hiszem a mostani fiatalság egyre tájékozottabb, az internetnek hála sokkal objektívebbekké válunk és több információ kerül a birtokunkba mint a legtöbb ,,felnőttnek".
Egy fiatal inkább utána jár a dolgoknak az interneten is, mint egy felnőtt aki csak a TV-ből nyer információt.
"Még nem egész 41, de közel leszek hozzá. Belőlem az MSZP csinált Jobbik szavazót!!!
Gratulálok, egyik szarból a másikba léptél."
Te félre értettél valamit!!!! Nem MSZP-s voltam, tőlük már 1990-ben is kivert a víz!!!!
Más párt szavazója voltam, de a sok Roma programtól gutaütést kaptam. Ha a személyi igazolványukban az van, hogy: Állampolgársága: MAGYAR, akkor semmivel sincs több joga, mint nekem. Ha nem MAGYAR állampolgár, ne akarjon szavazni és előjogokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!