Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha a Jobbik kormányra kerülne,...

Ha a Jobbik kormányra kerülne, és a be nem tartott programígéreteiről faggatnák, mit nyafogna a szóvivő? Azt, hogy a választók a 88 oldalas Kretén magazint forgatták?

Figyelt kérdés

Vona hőbörgése Dúró szerint csak szimbolikus értelmű, azaz nem kell szó szerint komolyan venni. Ezek szerint a programjuk is hasonló színvonalú.

http://www.youtube.com/watch?v=T9cQE8JSJv4

2010. ápr. 3. 00:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
Gratulálok kérdező. Most bebizonyítottad hogy milyen manipulatív, számító kecske vagy:) Szerintem aludj egyet, nézd végig mégegyszer azt a részt a videóban, amiről beszélsz, amíg rá nem jössz, hogy miért mondtam rád a fentebbit. Majd gyere vissza, szólj ha rájöttél! Ha nem, akkor segítek majd.
2010. ápr. 3. 01:36
 12/22 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 00:52

mire alapozod az állításodat?

én konkrét kettő embert is ismerek, akik már most kiábrándultak a jobbikból

2010. ápr. 3. 01:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Mivel mindig betartják minden igéretük, senki sem tud mit számon kérni rajtuk.
2010. ápr. 3. 01:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Tvrotko gyöngén osztotta a kiscsajt ennél már csak Havas tetszett volna jobban. Tanulságos videó.
2010. ápr. 3. 08:49
 15/22 anonim ***** válasza:

A kampány az egy dolog.

A hatalomra került párt,mekkora szärkupacot talál,az egy másik.

Pl a Fidesz 12 évvel ezelött jól megtömött kamrácskát vett át(Bokros bácsi összekuporgatta a népről),viszont 4 évvel később az Mszp rendesen kisöpörve találta meg,fideszesek kiosztogatták maguknak(nem a népnek,ezt már fel kéne fogni)

Nos ezek után Az mszp nem merte felvállalni,hogy nem tudunk adni,mert nincs mit,ezért jutottak el oda,ahol most vannak(szerintem még rosszabb a helyzet,mint amiről tudunk),na meg azt se felejtsük el,hogy a fidesz is rendesen betett alájuk.

Hiába az értelmiségi nem tudja,hogyha leöli a tehenet,nehogy a szomszédé legyen a tej,akkor később ő se fogja fejni...

Kérdező!

Egyébként ez az alpári stílus,amit előadsz elég visszatetszést keltő.

Talán politizálás helyett még egy kis etiketett.

2010. ápr. 3. 11:14
 16/22 A kérdező kommentje:

"Kérdező!

Egyébként ez az alpári stílus,amit előadsz elég visszatetszést keltő.

Talán politizálás helyett még egy kis etiketett."

Kedves barátom, mutass egyetlen alpári szót a kérdésemben.

2010. ápr. 3. 14:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Legnagyobb eséllyel a Fidesz fog győzni (közvélemény-kutatások alapján), ez esetben a Jobbiknak ellenzékben kell kiállni a programja mellett, ha meg mégis ő győzne, akkor szerintem neki áll megvalósítani, ennyire egyszerű.
2010. ápr. 4. 17:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Arról nem tehetek,hogy sajád magadat sem bírod értelmezni...kretén.
2010. ápr. 4. 18:02
 19/22 A kérdező kommentje:

"Arról nem tehetek,hogy sajád magadat sem bírod értelmezni...kretén."

Ó te kis mimóza lélek... Nem ismered a Kretén magazint, és azért sértődtél meg a kérdésemen? (Akinek nem inge, nem veszi magára, de hát...)

Írhattam volna helyette "Hahota magazin"-t is, de az már ezer éve nincsen, és ezért jutott eszembe éppen ez a vicclap. De ha tudsz jobbat -ezek alapján túl sok humorérzéked nem lehet- a "Kretén magazin" helyett felőlem azt is odagondolhatod.

Tudod a lényeg az, hogy Dúró Dorci azt prüntyögte a Trvtko műsorában, hogy Vona csak szimbólumokban beszélt (magyarul nem kéne mindent szó szerint értelmezni, amit mond). Ebből az következik, hogy a 88 oldalas programjuk is csak szimbólumok gyűjteménye, vagyis éppen annyira kell komolyan venni, mint amit Vona mondott - vagy mondjuk egy viccújságot.

Hofi humorizált anno Baltaarcú elvtársról és a feleségéről, akik az első sorban ültek, és sosem esett le nekik a poénja. Csak eszembe jutott...

2010. ápr. 5. 00:53
 20/22 A kérdező kommentje:

Kis segítség gyanánt itt a lap linkje:

[link]

2010. ápr. 5. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!