Mindenki csalódott a politikában?
12:30:
Bízz abban, aki szerinted igazat mond neked.
Szavazz a Jobbikra, ha úgy gondolod, hogy bármelyik (vagy mindegyik) következő állításában igaza van:
- zsidóbűnözés (alias korrupció)
- cigánybűnözés (alias azt lopunk, és azt ölünk meg akit akarunk)
- cigányszaporítás (alias könnyebb oláhiában kormányozni, mint a sok eszesebb magyarnak elmagyarázni miért is lopunk), és már a 8 éven aluliak fele cigány.
- multiszivattyú (alias az országból kiszívnak minden tőkét, magyar árukat sajátjukra cserélik, így éhenhal a magyar vállalkozó, minden haszon multik által megy külföldre)
...
Én sem első szavazó vagyok, és én is átverve és megvezetve érzem magam.
Totál agymosás megy a tévében, indexen, és amikor az ember elé kerülnek a tények, akkor egy kissé felfordul a gyomra.
Sokan menekülnek a mindentagadás mögé és inkább állítják be maguknak a tényeket, mint hazugság, mint hogy a szívük csücske pártról rosszat gondoljanak.
Hál isten a többség inkább a fejéhez kap, hogy így át tudták vágni és meg tudták vezetni éveken át (és hülyének érzi magát, mert meg TUDTÁK tenni ezt vele. Ez olyan mint a szabad gondolkodás megerőszakolása)
Légy nyitott, olvasd el amit a másik oldal mond (barrikád, kuruc), és hagyd meg magadnak a véleményalkotás szabadságát!
Messze nem, különben senki nem menne el szavazni / alkotmányozó nemzetgyűlést v. hasonlót szervezne mindenki, hogy a lakhelyén élhessen nyugodtan és ne 'képviseljék' havi sokmillióért, ne tegyék eu taggá (havi sokmillió szintén), ne küldjenek afganisztánba a pénzéből katonákat, stb. hanem hagyják őt, a keresetét, a tulajdonát, családját, lakóközösségét az idegenek (és egy zalainak idegen akár a pesti is).
De nem, megy, x-el máshova és csodát vár a modern hit templomától, a parlamenttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!