Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mindenki csalódott a politikában?

Mindenki csalódott a politikában?

Figyelt kérdés
Annyira elegem van az egész politikából, az ember azt sem tudja hogy valamit az ígéretekből egyáltalán el merjen e hinni.Mindig jönnek a mézes-mázos ígéretek és általában felét sem teljesítik ezeknek.Jönnek a kampány filmjeikkel és a szóróanyagjaikkal hogy így és úgy szavazz rájuk és mi mindent meg fognak csinálni.Komolyan mondom rosszul vagyok ha meglátom Orbánt vagy Bajnait.
2010. ápr. 2. 11:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

12:30:

Bízz abban, aki szerinted igazat mond neked.

Szavazz a Jobbikra, ha úgy gondolod, hogy bármelyik (vagy mindegyik) következő állításában igaza van:

- zsidóbűnözés (alias korrupció)

- cigánybűnözés (alias azt lopunk, és azt ölünk meg akit akarunk)

- cigányszaporítás (alias könnyebb oláhiában kormányozni, mint a sok eszesebb magyarnak elmagyarázni miért is lopunk), és már a 8 éven aluliak fele cigány.

- multiszivattyú (alias az országból kiszívnak minden tőkét, magyar árukat sajátjukra cserélik, így éhenhal a magyar vállalkozó, minden haszon multik által megy külföldre)

...

2010. ápr. 2. 13:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
13.03: Kösz a tanácsot. Hát tényleg az van, hogy még erősen gondolkodok elsősorban a Jobbikon. Eddig mindig szavaztam valakire, de mindig csalódtam, és már nem akarok hülyét csinálni magamból 6. alkalommal is. (Mert hogy én már nem vagyok sajnos első szavazó.)
2010. ápr. 2. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:

Én sem első szavazó vagyok, és én is átverve és megvezetve érzem magam.

Totál agymosás megy a tévében, indexen, és amikor az ember elé kerülnek a tények, akkor egy kissé felfordul a gyomra.

Sokan menekülnek a mindentagadás mögé és inkább állítják be maguknak a tényeket, mint hazugság, mint hogy a szívük csücske pártról rosszat gondoljanak.

Hál isten a többség inkább a fejéhez kap, hogy így át tudták vágni és meg tudták vezetni éveken át (és hülyének érzi magát, mert meg TUDTÁK tenni ezt vele. Ez olyan mint a szabad gondolkodás megerőszakolása)

Légy nyitott, olvasd el amit a másik oldal mond (barrikád, kuruc), és hagyd meg magadnak a véleményalkotás szabadságát!

2010. ápr. 2. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a politikával van a baj, hanem annak a művelőivel. Érdekes, a politikában mindig a demokrácia alatt csalódnak az emberek :)
2010. ápr. 2. 15:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekes ez a demokrácia fogalom is. Mi abban a demokrácia, hogy pár ezer ember milliárdokat halmoz fel, pár millió meg tízezrekből tengődik? Ezek mit élveznek a demokráciából? Ehhez képest már a szocializmusban is jobban éltek a tömegek, az átlagemberek. Most az ország 95 %-ának nincs se létbiztonsága se méltósága. Korábban inkább volt.
2010. ápr. 2. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Messze nem, különben senki nem menne el szavazni / alkotmányozó nemzetgyűlést v. hasonlót szervezne mindenki, hogy a lakhelyén élhessen nyugodtan és ne 'képviseljék' havi sokmillióért, ne tegyék eu taggá (havi sokmillió szintén), ne küldjenek afganisztánba a pénzéből katonákat, stb. hanem hagyják őt, a keresetét, a tulajdonát, családját, lakóközösségét az idegenek (és egy zalainak idegen akár a pesti is).

De nem, megy, x-el máshova és csodát vár a modern hit templomától, a parlamenttől.

2010. ápr. 6. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!