Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezmost mi? Felmek a városba...

Ezmost mi? Felmek a városba és FIDESZES?

Figyelt kérdés

felmek a városba és FIDESZES bódékat vagy mit látak azt ott osztogatják karszalagot (fideszest) meg nagyítot stb. akartak nekem is adni de nemkértem ell mer kell a halálnak, de haverjaim megg ot kértek ,kaptak is azt elkezdi mondani aki osztogatta: szoljatok a szüleiteknek szavvazanak a fideszre meg ieneket :S

ez azért fura, hogy így bedöl a nép ennek..

14/F

2010. ápr. 1. 15:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem sem kéne ebbe gyerekeket bevonni. Osztogassanak felnőtteknek, úgyis ők fognak szavazni.

Az iskolában való kampányolástól meg egyenesen rosszul vagyok. Ugyan ez volt 2002-ben is, én akkor voltam első gimis egy katolikus iskolában, akkor is ment ezerrel a Fidesz-kampány. Szerintem ez marhára nem iskolába való. Még ha egyetem lenne... Most az egyetemen szívesen látnék vitákat, vagy akár külön külön is, ha minden pártból eljönne valaki, az érdekelne, de ugye az egyetemre 18 év felettiek járnak, ELVILEG nem is lehet őket úgy behülyíteni, nem mintha annak lenne értelme, hogy a tiniket bepalizzák, mert mint mondtam, úgysem ők szavaznak. De egy általános vagy középiskolában semmiféle politikusnak nincs keresnivalója, hacsak nem ott tanít mellékállásban :)

A kérdező meg megtanulhatna írni, de tényleg.

2010. ápr. 1. 16:47
 12/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:33

Az meglehet, de a jelenkor politikájának semmi keresnivalója nincs az iskolákban.

2010. ápr. 1. 17:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Ma szereztem egy Fideszes kulcstartót, nagyon jól néz ki :)
2010. ápr. 2. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!