Használtátok már a szavazatszondát? Nemrég fedeztem fel, segit kideriteni, hogy melyik párt áll a legközelebb az emberhez. A Politikon Intézet munkatársai készitették, szerintetek mennyire megbizhato? Szavazatszonda.hu
Hát gyerekek én beteszteltem ezt az oldalt. :) Poénból olyan válaszokat adtam meg, ami azt az állampolgári szemléletet tükrözi, mint aki csak a potyólínóra vágyik és várja, hogy a szájábarepüljön a sültgalamb. Ugyanakkor az közös asztalra baxik letenni bármit is.
Vagyis minden adófélét elutasítottam, közömbös voltam az egész ország ügyeire nézve, és minden olyanra merészen bólogattam amivel tömhetem a tárcámat. Komolyan mondom, hogy habár tudom ez csak egy teszt, de nagyon szégyeltem magam amikor ez alapján nyomkodtam a gombokat. És mi jött ki? :
Legközelebb a Fidesz-KDNP és legtávolabb a Jobbik áll ebben a "mindenre szarok, csak nekem legyen jó" világszemléletben. Azért ez mutat valamit...
Nem lepődtem meg...
"Az egyes pártokkal az alábbi mértékben egyeztek a válaszok:
1. MSZP (54%)
2. MDF (46%)
3. LMP (23%)
4. Fidesz-KDNP (12%)
5. Civil Mozgalom (11%)
6. Jobbik (0%)"
Nekem bejött!
1. LMP :-)
2. Civil Mozg.
3. MDF :-(
4. Fityesz
5. Lobbik
6. Maszop
LMP (61%)
Civil Mozgalom (37%)
Fidesz-KDNP (34%)
Jobbik (30%)
MDF (27%)
MSZP (24%)
Újracsináltam, mert éjjel már fáradt voltam és kapkodtam. (LMP-FIDESZ között ingázó vagyok megint.) Ezúttal egyértelműbb lett az eredmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!