Miért nem volt elég 5 hónap a korrupt fideszes kézre kerítéséhez?
" Csak én vagyok olyan, hogy barikádos, kurucinfos és a többi nagy intelligenciát igénylő oldalakat egyszerűen nem olvasom el? Megalapozottásguk, hitelességük, erősen közelít a nullához."
józan ész
már a másik kérdésbe is bebizonyította esze mint egy hintalónak :)
ma 19:58
Látom eszed neked is megvan. Névtelen ez az egész gyakorikérdések, de te tudod, hogy én mit írok. :D
Ha pedig a százalékból akarsz ítélni, akkor az nem jutott el a borsónyi méretű agyacskádig, hogy több ilyen hasonló százalékú egyén is lehet? Most biztosan újat mondtam ezzel. :D Legalább tanulsz egy picit gondolkodni, az sose baj. Ha már alapból hülyének születtél. :)
ma 20:09
Látod? A te esetedben a "gondolom" szónak nincs értelme.
Honnan tudod, hogy mit olvasok? Nem szoktam indexet olvasni, mint ahogy ezeket a szennyeket sem.
Ti beszéltek észről, amikor egy olyan marhaságokat mondotok, hogy gondolom? :D
Elképesztő mennyi hülye van itt. :)
20:13
Hát, sok választás nincs. Mert míg a kuruc és a barikad a jobbikkal szimpatizál, addig az összes többi hirportál meredeken ellene van, és azok rendszerint ugyanazt írják. szóval ha felmész a stop.hu-ra, magyar nemzetre, vagy indexre, ugyanazokat a híreket találod meg koppra, még csak át sem fogalmazzák általában.
Amúgy szerintem MTI a legpártatlanabb portál, kár hogy fizetős. Nem süllyedt az index bulvár szintjére.
"ma 20:09
Látod? A te esetedben a "gondolom" szónak nincs értelme.
Honnan tudod, hogy mit olvasok? Nem szoktam indexet olvasni, mint ahogy ezeket a szennyeket sem.
Ti beszéltek észről, amikor egy olyan marhaságokat mondotok, hogy gondolom? :D
Elképesztő mennyi hülye van itt. :)"
attól még ugyanolyan égő az első hozzászólásod
kár magyarázkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!