Tudtok olyan dolgokat, ami most jobb az országban, mint a Bajnai kormány alatt volt?
Azóta visszafejlődés és nyomor van csak. Elvándorolnak a fiatalok, összeomlóban az egészségügy, a közoktatás.
Akik szidják azokat a politikusokat, legyenek szívesek és írják ide, mi lett jobb az ő teljesítményükhöz képest azóta!
Én 40 éves vagyok, az egészségügyet, az oktatást meg a többit azóta szidjuk - joggal - mióta az eszemet tudom.
Tudod ezt már mióta mondjuk, hogy összeomlóban van ez vagy az? Amióta emlékszem, mindig összeomlóban van az egészségügy meg az oktatás.
Az elvándorlás más dolog, sokan - köztük én is - élnek az EU - s lehetőséggel és külföldön melóznak. Egyébként ebben a tekintetben hazánk az egyik legutolsó, lakosság arányában is, máshonnan sokkal többen mennek el, lengyelek, románok, bolgárok. Tán csak a szlovén és cseh elvándorlás kisebb a volt szoci országok közül.
Rossz a megközelítés, az a baj. Én a politikusoktól nem várok kb. semmit. Ha jól akarok élni, azt majd én megoldom.
Egyébként a gyurcsányi - bajnai időszak nagyon sötét volt, sokkal nagyobb volt a felháborodás mint Viktorék ellen, napi szinten voltak tüntetések. Meg is buktak 2010 - ben mint Rottenbiller.
Az MSZP alatt azért volt annyi tüntetés, mert volt őket kire leváltani, akiktől remélték, hogy majd jobb lesz.
Most a Fideszt kire váltanád le?
Forradalmak soha nem akkor törnek ki, amikor az elnyomás elviselhetetlenné válik, hanem mikor az élhetetlenségben megjelenik egy reménysugár.
# 9
És ezt magadnak vagy a politikusoknak köszönheted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!