Kire szavaznál? Fideszre vagy a Jobbikra?
ma 22:33 gondolom INDEX-es újságíró vagy aki POOONNNT arra járt! :DDDDDDDDD
Hagyjad már magad!
22:36
Te tényleg ilyen buta vagy, vagy megbuktál töriből, vagy mi van???
89 előtt mindenki párttag, kisztag, stb volt. Másképp nem tudott tanulni. Van fogalmad neked arról, hogy milyen kérdőíveket, meg miegymást kellett kitölteni felvételi előtt?? Mert kétlem. De elhiheted 14 éves fejjel még én sem tudtam, majd megtanulod :D.
Egyébként fideszre szavazok, mert ők mwgvalósítható terveket hoztak, ők már vezették 4 évig az országot, és nagyon jól csinálták. Nem adták el az országot senkinek sem, bármennyire is ferdítetek kedves jobbikos "magatokfajták".
Fidesz. Kormányoztak már, jó volt.
MSZP sajnos elrontott egy két dolgot, pedig a fő vonalak ígéretesek voltak, de megvalósítani nem tudták, szóval őket ezért nem.
A Jobbik pedig egyértelműen a nemzettudatra apellál, és ez valahogy ferdítésnek tűnik. Főleg mióta Vona Gábor kijelentette, hogy a hatalomra kerülés után nem lesz párt rajtuk kívül, bebizonyosodott hogy furcsán képzelik a demokráciát. Már pedig nekem az kell, nem diktatúra. Ilyen már volt Hitler idején és tudjuk hogy nem működő modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!