A Jobbik tud a demokrácia keretein belül gondolkodni?
Csatlakozom az előttemszólókhoz. Ez így igaz!
Ma szerepelt Vona Gábor a DunaTV-ben:
(videó alul)
Sajnos az a baj, hogy csak ök tudnak es ezert tartunk itt ahol.. Mivel a többi part nem tud a demokracia keretein belül gondolkodni, ugyanis az nem demokracia ahol mindenki egyenlö, de vannak egyenlöbbek is, es a törvenyen felül allok.(csak 1 pelda: bkv)
Szebb jövöt!
Kérdező: Biztos, különben már nem itt tartanánk. Bár nem hiszem, hogy az igazán "radikális" változtatásaikból bármit is véghez tudnának vinni. Ez csak vélemény...
Sztem egyenlőre maradjunk annyiban, hogy könnyen mond egy olyan párt ígéretet, aminek eddig nem kellett semmit letenni az asztalra. Ha sikerül bejutniuk, és tényleg esélyük lesz a 2/3-ra, ráadásul egy-két év még el is telik, majd elválik. Véleményem szerint azonban sok ember fog kiábrándulni. Bocs skacok, de az elmúlt 20 év rám ragasztotta ezt a pesszimista látásmódot, ha politikáról van szó. És sztem nem csak én csalódtam mindenkiben évről évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!