A Jobbiknak és a Fidesznek mi a véleménye a sorkötelezettségről?
Figyelt kérdés
Vissza lesz állítva, ha valamelyik párt (e kettő közül) kerül hatalomra?2010. márc. 23. 20:03
1/7 anonim válasza:
én úgy tudom, h mindkettő foglalkozik a témával, de a Jobbik biztosan
2/7 anonim válasza:
Hát ahogy elnézem a mai fiatalokat(és tisztelet a kivételnek),a 14-20-as korosztályt,hát remélem,hogy visszaállítják!Többet használna neki is illetve az országnak is,mint ártana.De semmiképpen sem abban a formában ahogyan volt.Mert amikor megszüntették,akkor a rossz,fenttarthatatlan rendszer és a megszüntetés között választottak(de ezt a jobbik is elmondta).Úgyhogy egy átgondoltabb formában tervbe van véve a visszahozatala.
4/7 anonim válasza:
A fiataloknak kell. A beérett a média mocska, nézzetek rá a fiatalokra.
5/7 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok. Nem voltam katona. Soha nem is szerettem volna lenni. De ahogy elnézem az engem körülvevőket, meg más fiatalokat. Nagyon, de nagyon nagy szükség lenne rá!!!
6/7 anonim válasza:
A Jobbik szeretné visszaállítani a sorkatonaság intézményét. Tény és való, hogy nem úgy, ahogy az eddig működött. Sokkal rövidebb ideig kellene a fiataloknak "katonáskodni", és évenkénti továbbképzésekkel tarthatnák szinten magukat. De úgy vélem egyszerűbb volna ha elolvasnád a programot - melyet a Jobbik oldaláról letölthetsz -, abban minden tökéletesen benne van :)
7/7 anonim válasza:
15:20: abbana sorkatonaság épp nincs benne :) az a 88 oldal csak kivonat a kb 1500 oldalas teljes kormányzati tervből... asszem a sorkatonaság épp nincs benne, de a lakossági fórumokon el szokták mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!