Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz állampolgárságot...

A Fidesz állampolgárságot készül adni a határon túli magyaroknak. De vajon adna nekik szavazójogot is? Jogos, hogy itt szavazzon, aki nem itt él és nem itt fizet adót? Milyen szabályok vonatkoznak a nem itt élő állampolgárok szavazására?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 13:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
62%

"jobb lesz ha jobbikra szavaznak mert nem sz@rik a fejükre mint az mszp vagy a liberálisok

akik őket románnak szlováknak nézik "

mivel lesz jobb például? tudnak együtt kárpátiát énekelni, vagy rögtön autonómiát kapnak, ha a jobbik nyer?

2010. márc. 23. 14:04
 22/62 anonim ***** válasza:

"Nem Magyar. Te sem vagy Magyar, sőt én sem. Kis betűvel, magyar vagy, te hazafi, legalább erre figyelj oda.

Ne szavazzanak, mert nem viselnék a döntésük következményét, és nem fizetnének adót."

a Magyar nekem nagy betű

törődj bele

mér az alföldi cigány fizet adót aki a hónap végén felveszi a ságílyt?

nem ugye...

2010. márc. 23. 14:05
 23/62 anonim ***** válasza:

"mivel lesz jobb például? tudnak együtt kárpátiát énekelni, vagy rögtön autonómiát kapnak, ha a jobbik nyer?"

hogy mivel lesz jobb majd ők eldöntik

mondtam már

2010. márc. 23. 14:05
 24/62 anonim ***** válasza:
48%

69

Oké, van aki nem fizet adót, rendben. De itt él, és viseli a döntései következményét. Nem az ellen szoktatok felháborodni ti jobbikosok, hogy más országokból mondják meg, mit tegyen a magyar? Ez mennyivel lenne másabb?

2010. márc. 23. 14:06
 25/62 anonim ***** válasza:
32%

"pont az ilyen miatt undorodom a vonákok kisebbségtől.

Szebb jövőt - jobbik NÉLKÜL!"

pont ilyenek miatt undorodom a zsidrák kisebbségtől

2010. márc. 23. 14:06
 26/62 anonim ***** válasza:

"Oké, van aki nem fizet adót, rendben. De itt él, és viseli a döntései következményét. Nem az ellen szoktatok felháborodni ti jobbikosok, hogy más országokból mondják meg, mit tegyen a magyar? Ez mennyivel lenne másabb?

"

körülbelül annyival hogy az a föld a miénk

és ők a mi állampolgáraink

2010. márc. 23. 14:08
 27/62 anonim ***** válasza:

"hogy mivel lesz jobb majd ők eldöntik

mondtam már"

igen ezt mondtad de választ nem kaptam magára a kérdésre.

tfh: jobbik nyer. nekik miért lesz jobb OTT az életük.

mellesleg a magyar szót így írjuk hamár magyarok vagyunk, legalább a helyesírásunkat tiszteljük meg. Kazinczy forog a sírjában.

2010. márc. 23. 14:08
 28/62 anonim ***** válasza:
47%
Nem, nem a mi állampolgáraink, egy másik ország állampolgárai, akiknek adunk egy szimbolikus gesztust, mert ők is magyarok. Kisebbségben lévő magyar etnikumú személyek. De a jelképekbe nem tartozik bele a szavazati jog, ami kihatással van az életünkre.
2010. márc. 23. 14:10
 29/62 anonim ***** válasza:
72%

"igen ezt mondtad de választ nem kaptam magára a kérdésre.

tfh: jobbik nyer. nekik miért lesz jobb OTT az életük.

mellesleg a magyar szót így írjuk hamár magyarok vagyunk, legalább a helyesírásunkat tiszteljük meg. Kazinczy forog a sírjában."

te liberális nem is érheted a választ

azért lenne jobb nekik mert tudják hogy itt vagyunk

ha bántják őket megvédjük őket

van hova haza jönniük

van még anyaországuk és az nem románia

voltál már Erdélyben?

tudod hogy a határ előtt (Átánd) van egy mesterséges román város senyki nem beszél magyarúl

beljebb már szinte mindenki magyarúl beszél

Csiksomlyó Marosvásárhely még Kolozsvárom is

nem felejtjük el őket

legalábbis mi nem

2010. márc. 23. 14:13
 30/62 A kérdező kommentje:
Akinek szavazójoga van, az nem csak az országgyűlési választáson szavazhat. Szavazhat a népszavazásokon is (pl vizitdíj, tandíj) és más, közvetve a költségvetéssel összefüggő kérdésekről.
2010. márc. 23. 14:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!