Titeket nem dühít hogy emberek nyomorodnak és halnak meg az orvos hiánytól és a pénzhiánytól végletekig kivéreztetett egészségügy miatt?
Miért nem fizetik meg itthon az orvosokat?
Miért nem keresnek az orvosok havi 1-2 milliót a politikusok pedig havi 200-300 ezret mind?
Miért ilyen drága a képzés?
Miért csak a gazdagok gyerekeiből lehet orvos?
Miért kötik röghöz a diákokat?
A vallás mindig is a szegények sanyargatásáról szólt.
Nem tudom miért lepődsz meg ezen.
A vallás a butáknak való.
Hogy számol el a lelkiismeretével? Egy keresztény? Hahh!
Még jó, hogy nem kínozzák meg és égetik el máglyán emberek millióit, mint a középkorban.
Az elit az csak egy "t".
De amúgy igazad van, kizsákmányolás folyik a javából. Semmirekellők raknak milliárdokat a zsebükbe, míg a sötéttől-sötétig dolgozók csak vegetálnak.
A szegényeket csak akkor érdekli az ilyesmi, ha maguk is korházba kerülnek.
A gazdagokat meg nem zavarja, ők majd mennek fizetős korházba nyugatra(vagy Kínába ha új szerv is kell).
Sajnos sok ember nemlát át Orbánon, a mézes mázos műmagyarkodással elvakítja őket Orbán és a Fidesz.
Ezt én sem értem hogy miért szavazzák meg újra és újra?
Aki beveszi azt a parasztvakítást amit Orbán előad az ne kerüljön kórházba mert ott éri majd a halálos nagy meglepetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!