Az IDE ( Internetes Demokrácia Pártja) miért nem indulhat a választásokon?
mert egy vicc
inkább induljon az mszp helyett egy normális baloldali párt aki tényleg a bal oldalt képviseli ha van olyan
szebb jövőt
én jobbikra szavazok
Mert a kutya se hallott róla (én is most először), programjuk semmi, és ennek következtében (ahogy a honlapjukon ők maguk le is írták) sehol se tudtak 750 cetlit összeszedni.
Jaja, győzzön a Jobbik.
A pátrot nyilvántartásba vették,szóval indulhatott, de a jelöltjeit nem engedték indulni.Ennek mi lehet az oka?
( nem tudom milyen oldali párt,nem is igazán foglalkoztat, nem akartam velök kapcsban semmit,csak ennek az oka érdekelne,mi lehet.)
én a párt nevét se értem mi az hogy internetes demokrácia?
ja és én is jobbikra szavazok
"A pátrot nyilvántartásba vették,szóval indulhatott, de a jelöltjeit nem engedték indulni.Ennek mi lehet az oka?"
Nem érted? Leírtam. Nem volt képes egyetlen jelöltje sem a szükséges 750 ajánlószelvényt (kopogtatócédulát) összegyűjteni. Ez az oka!
Egyébként az oldaluk alapján meg is szűnik, mint párt, mivel már a második alkalommal nem képesek összegyűjteni, így a törvények alapján a bíróság megszünteti őket.
Hát de ez az, hogy egyik jelöltjük se tudott összegyűjteni 750et!
Mit bíráljanak? 750 ajánlás nélkül senki se indulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!