Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A kormány nem gondolkozik el...

A kormány nem gondolkozik el azon, hogy tenni kellene valamit az emberekért?

Figyelt kérdés

Vagy a bevándorlók/menekültek jóléte sokkal fontosabb? Nem akarják az ilyen embereket kidobni vagy valahogy eltüntetni vagy a cikk kamu lenne? Mert így nagyon olyan érzésem van, hogy senki se foglalkozik vele.

[link]

Bár az is hihetetlen, hogy rengeteg bevándorló van az országukban, de még többet fogadnak be. Mi nem fogadunk be pedig itt nincsenek is sokan, de náluk úgy tűnik fő gondnak számítanak és rengeteget fogadnak be.

Kacsa lenne az egész?

Esetleg elrettentés, hogy senki ne akarjon oda menni?

Bár nem hiszem, mert sok bevándorló megy oda jelenleg is.

2015. nov. 9. 10:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Engem aztán nem izgatnak a melegek.

De látom neked az a legjobb programod, hogy benne vagy a Liberális VS Náci vitába. Olyan ez mint a Gyurcsány VS Orbán dolog.

Tőlem aztán csesztetheted a Jobbikosokat.

Engem nem izgat, én csak azon dolgokat írtam le amiket hallottam és láttam. :)

De nem tudom, hogy az hogy ki Náci és ki nem, hogy jön a kérdésemhez. Mindenkinek joga van azt vallani amit helyesnek vél.

2015. nov. 9. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Köszönjük a monológokat kérdező, a sejtésem most sem csalt. Xenofób náci vagy a szokásos hazugságokkal és előre eldöntött véleménnyel, csak szépen adod elő és játszod itt az ártatlan érdeklődőt.

Anyáddal szórakozzál.

2015. nov. 9. 17:43
 13/15 A kérdező kommentje:

A kérdésnek semmi köze ahhoz, hogy ki náci és ki nem náci. Bár én nem tartom magam annak, de ha az lennék akkor azaz én dolgom lenne.

Ám bár szerintem semmi kivetnivaló nincs abban ha az ember a veszélyes embereket távol akarja tudni magától. Vagy ebben van valami kivetnivaló? És ha náci lennék nem fújnék a kínaiakra és a koreaiakra és a japánokra akik itt tartózkodnak. Történetesen semmi bajuk egyikkel se. Akik rendesen tudnak viselkedni azokkal nincs bajom.

Ellenben senki ne várja tőlem, hogy olyan népekkel kedves leszek akiknek az 50%-ok robbantgat, erőszakol meg azt hirdeti, hogy Allahé lesz Európa.

2015. nov. 9. 17:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha bármilyen népről csak úgy kijelented hogy 50%-uk robbantgat meg erőszakol, akkor bizony náci vagy, hiába próbálod lemosni magadról. Fröcsögd csak továbbra is az ostobaságaidat.
2015. nov. 9. 19:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Akkor a kedvedért az leszek, bár nekem mindegy ki mit gondol. De akkor is érdekesnek találom, hogy csak a muzulmánoktól tart mindenki. A kínaiak, koreaiak, thaiföldiek, japánok miért nem robbantgatnak. Miért nem az ő dolgaikat nyomassa folyton a média? MIÉRT NEM ŐK? Miért csak a muzulmánoknak vannak ilyen dolgaik? Miért nem jönnek az emberek csoportosan máshonnan csak Afrikából és a közel-keletről?

Miért van Iszlámfóbia?

Miért nincs Taofóbia?

Buddhifóbia?

Shintofóbia?

Keresztfóbia?

Miért csak az ő vallásuk miatt robbannak fel emberek?

Más miért nem ront be AK47-essel az újságíró közösségekbe, csak mert nem tetszett amit az újságírók mondtak?

Nagyon szép és édes az a felfogás, hogy senkiről ne mondjunk rosszat. De sajnos én a saját magam és a családom biztonságának érzem előbbre valóbbnak mintsem a szegény, szerencsétlen kis ártatlankák jólétét. Szegény ártatlan lelkek csak úgy dobálóztak mindennel a határnál. Így viselkednek az ártatlan emberek. Nemhogy örülnének, hogy nem kell a "háborús" övezetben lenniük még neki állnak itt fesztiválozni.

Nem azért de ha én a helyükben lennék boldogan feküdnék a talajon, számlálnám a virágokat és gyönyörködnék a felhőkben, hogy ez az megúsztam a halált! De csodás is az élet. És ha beengednek egy országba nem a téren plakátolnám ki ezt: "AZ ISZLÁMÉ LESZ A VILÁG!!!"

Annyi eszük lehetne, hogy felhagynak a vallással ha már az sodorta az egész közel-keletet bajba. Civilizálódjanak mint a keresztények. Tanuljanak, ismerjék meg a tudományt, bánjanak rendesen embertársaikkal. És ne ezt mondják: "ALLAH SZERINT NEM MUSZLIM NŐT MEGERŐSZAKOLNI NEM BŰN!"

Ha akarod vitázhatsz magadba.

Ha nácizol nácizz, engem aztán nem zavar.

David Cameron-t is bírom na ezt kapd ki!

Mondhatod, hogy ő meg az Új Hitler. :))

2015. nov. 9. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!