A Jobbik igazi arca (válasz az előzőre)?
a Jobbik igazi arca aki kíváncsi rá nézze meg:
Megvádolták Király András hogy mit "mert" művelni fiatal korába
Gondolom ti nem jártatok egyetemi bulikra ugye?
Ugye még véletlen se ittatok haveri társaságba ugye?
képzeljétek el elárulok egy nagy titkot
bolond ballagáson mindenki annak öltözhetett be aminek akart én pl menyasszonynak másik haver transzvesztitának
na és homoszexuálisak vagyunk?
képek is készültek :$
lemondjak legyek öngyilkos? mi lesz ha munkahelyemen kiderül a sötét múltam 20 éves koromról?
elhagy a barátnőm vagy mi? ja vele is egy egyetemi bulin ismerkedtem meg...
nektek gondolom ilyen nincs mert a 4 fal között "éltek"
nem az a nagy büdös helyzet hogy mindenbe beleköttök amibe lehet
gondolom az mszp már külön osztályt csinált hogy kutakodjon a jobbikosok múltjába
ti meg a legkisebb hülyeségből is hegyet csináltok
úgy állítjátok be mint ha embert ölt volna
ez van a jobbik megerősödött és meg kell állítani
Király Andrással volt szerencsém egy évfolyamra járni a PPKE-n, és a baráti társaságát is ismertem. Én mondjuk nem jártam közös esti imára, sem Biblia-órára, de amennyire tudom, ő se nagyon. Nem is nagyon passzol a keresztény-konzervatív kirakatba.
Egyszer például fogadásból WC-papír csíkot dugott a hátsó felébe, és fogadott, hogy ha meggyújtják alulról, amíg leég, meg tud inni egy korsó sört. Amúgy nincs ezzel semmi gond, a világnak szüksége van színes egyéniségekre:), csak ezeket nehéz lesz kimagyarázni a pártban.
Szégyelje magát, hogy szándékosan ilyen helyzetbe hozta a pártját. De legalább:
Mindenesetre ez gyorsan ment.
tessék sikerült tönkre tennetek egy ember életét
bár az mellékes hogy ő mit érezhet
mindegy neki már vége
12:24 - "a testőrei korábban elítélt skinhead bűnözők" - ezt te találtad ki? Vagy esetleg az rtl klubon mondták? Netán a blikk írta meg?
"Pörzse pedig néhány hónappal ezelőtt megütött egy helyi polgármestert egy étteremben" - mi a bizonyíték erre az egészre? Sem egy videofelvétel, ami általában miníg készül az ilyen esetekről, sem egy fotó...?
Sajnos a média nagyon nagy szerepet játszik a jobbik lejáratásában. Az állítások 90%-t senki sem tudja megerősíteni, semmi bizonyítékot nem tud idelinkelni. A hiteles forrás mindenki számára a blikk, az rtl klub és azok a médiumok, amelyek kőkeményen le vannak zsírozva.
Ami a kérdés volt - én is elítélem, ha így történt valószínűleg tenni is fognak ellene. Ha az erkölcsije nem lett volna tiszta, be sem került volna a pártba. Mivel ezek most kerültek napvilágra, valószínűleg nem hagyják szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!