Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Emberek, ki mit gondol a...

Emberek, ki mit gondol a menekültkérdésről? Kinek milyen megoldási javaslata lenne rá (ésszerű és megvalósítható kereten belül)?

Figyelt kérdés

2015. szept. 8. 20:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
63%

Majdnem azt írtam,ne vitatkozzatok a hülyékkel akik a betolakodókat támogatják,de ha nem teszitek végül még gondolják sokan,hogy nekik van igazuk.

Ma egyik tv. bemondó mondta:Pesten 4 migráns megtámadott egy lányt. Egyik a táskáját fogta,másik a karját,ketten elé álltak.

a lány szava: "eddig a migránsokér szóltam,most már örülnék ha máshol lennének." Ni ni ní Hogy változik még az ész nélkül beszélők véleménye is.

Persze ha a másik ember lábára esik a tégla,az a nézőnek nem fáj... De azért tudhatná. fájdalmas dolog az

Javaslom. olvasd az ő vallásukat a Koránt Úgy a legbiztosabb helyről értesülsz: az ő vallásukat erőszakkal is terjeszteniük kell. Nagyon alultáplált vagy szellemileg,ha nem látod világosan sötét jövődet.

Persze tudom: nincs lehetőséged meggátolni őket. De egy van: Imádkozzál,hogy megszünjön ez az emberáradat. Hátha a te imádat meghallgatja Isten.

2015. szept. 10. 18:46
 22/29 anonim ***** válasza:
2015. szept. 10. 19:20
 23/29 anonim ***** válasza:
Kivégezni mindet, nincs senkinek se szüksége rájuk.
2015. szept. 15. 13:08
 24/29 anonim válasza:
100%
Vonatra tenn,irány Auschvitz,ingyen gáz,ja és a 8 ker cigányai is valahogy felkellene férjenek a vonatra!!!
2015. szept. 15. 17:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Igen. Nyilvan aki nemetorszagba menekult es azt mondja nem akar regisztralni se ott maradni az ott nemetorszagban valoszinuleg akkora veszelyben van mint meg senki. Vagy! Mint a titanicban a sullEdo hajon. Amerre a patkanyok futnak arra jo lesz nekunk is alapon lehet kovetni kellene oket. Kitudja mit tudnak. Miert mennek ennyire fel eszakra. Mert ha mar a bekes orszagokat is elhagyjak es TENYLEG menekulnek akkor itt vaami nagy gaz lesz. VAGY nem menekultek... Csak egy anarchista hulye gyerek aki azt hiszi majd o neki barmit lehet.
2015. szept. 16. 19:27
 26/29 Nándor Oláh válasza:
Szerintem ezt az egészet Németorságnak és a mélyen tisztelt kancellárjának lehet megköszönni. Szerintem az a kijelentése a kancellárnőnek, hogy:"Németország minden menekültet szivesen befogad" a kiindulópont. Addig csak azok jöttek akiknek tényleg szüksége volt a menekült státuszra, mert elüldözték, kirabolták, fenyegették a szélsőséges iszlámok, vallása, származása miatt. Mióta a kancellárnő kijelentette, hogy mindenkit fogadnak megerősödött, s folyamatosan növekedett az illegálisan átlépők száma. Amúgy a megoldás szerintem is az lenne ha megerősítenék az EU külső határait, de nem értek egyet a Fidesz kormánynak azon cselekedetével hogy a román-magyar határra is kerítést húznak, szerintem ez meggyengíti az EU összefogását, s ellent mond az EU egyik alappontjával, szabad kereskedelem, szabad mozgás az EU területein belül. Ha ez így halad tovább, szerintem a Schengeni övezetben csak néhány állam lesz, mert folyamatksan fognak kilépni államok, például Ausztria, aki elrendelte a határok ellenőrzését. Remélem nihamarabb megoldódik a válság.
2015. szept. 18. 12:02
 27/29 TappancsMancs ***** válasza:

#26 "a román-magyar határra is kerítést húznak, szerintem ez meggyengíti az EU összefogását, s ellent mond az EU egyik alappontjával, szabad kereskedelem, szabad mozgás az EU területein belül. "

Semmit sem gyengít a szabad mozgásban, informálódjunk jobban, ez a megoldás. Az EU országain belül eddig is a kijelölt határátkelő helyeken kellett átlépni, iratokkal stb a hatóságokkal együttműködve. Kerítés azért nem volt gyakorlatilag mert nem volt ennyi illegálisan átlépő. Most van lett kerítés. Amúgy youtobeon nézelődj: a szabad mozgást nem fogják gátolni, odamegy valaki EU-s vagy ezen kívülről, mutatja az iratait és miért jött stb ami amúgy is szokás volt mifelénk. Még a menekült kérelemmel érkezőknek is ez volt és van a legális formulája, megjelenik a határon iratokat odaad és jelzi hogy menekült státuszt szeretne, erre ideiglenes helyre szállásolják kap ezt azt stb, majd elbírálják a kérelmét. Jó ha tudjuk vannak akik így csinálták. A zöld határ lesz lezárva nem az egész határ.

2015. szept. 25. 18:18
 28/29 TappancsMancs ***** válasza:
A román-magyar zöldhatárra húzott kerítés hogyan is akadályozza a kereskedelmet? Mikor mentek ott kamionok vagy turisták vagy üzletemberek vagy rokonlátogatók?
2015. szept. 25. 18:21
 29/29 anonim ***** válasza:

sztem sem akadalyoz sok mindent, mondom ezt erdelyben elve es gyakran jarkalva a hataron.

ez egy ideiglenes kenyszermegoldas, amint a menekultek eszreveszik hogy itt lehetetlen bejutni, mennek masfele. ez lenne a cel! ha a nemetek akarjak fogadjak oket, etessek. ha nem kuldjek vissza. viszont akinek nem kell megtobb kisebbseg annak joga van hatarzarat huzni.

2015. szept. 25. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!