Emberek, ki mit gondol a menekültkérdésről? Kinek milyen megoldási javaslata lenne rá (ésszerű és megvalósítható kereten belül)?
Majdnem azt írtam,ne vitatkozzatok a hülyékkel akik a betolakodókat támogatják,de ha nem teszitek végül még gondolják sokan,hogy nekik van igazuk.
Ma egyik tv. bemondó mondta:Pesten 4 migráns megtámadott egy lányt. Egyik a táskáját fogta,másik a karját,ketten elé álltak.
a lány szava: "eddig a migránsokér szóltam,most már örülnék ha máshol lennének." Ni ni ní Hogy változik még az ész nélkül beszélők véleménye is.
Persze ha a másik ember lábára esik a tégla,az a nézőnek nem fáj... De azért tudhatná. fájdalmas dolog az
Javaslom. olvasd az ő vallásukat a Koránt Úgy a legbiztosabb helyről értesülsz: az ő vallásukat erőszakkal is terjeszteniük kell. Nagyon alultáplált vagy szellemileg,ha nem látod világosan sötét jövődet.
Persze tudom: nincs lehetőséged meggátolni őket. De egy van: Imádkozzál,hogy megszünjön ez az emberáradat. Hátha a te imádat meghallgatja Isten.
#26 "a román-magyar határra is kerítést húznak, szerintem ez meggyengíti az EU összefogását, s ellent mond az EU egyik alappontjával, szabad kereskedelem, szabad mozgás az EU területein belül. "
Semmit sem gyengít a szabad mozgásban, informálódjunk jobban, ez a megoldás. Az EU országain belül eddig is a kijelölt határátkelő helyeken kellett átlépni, iratokkal stb a hatóságokkal együttműködve. Kerítés azért nem volt gyakorlatilag mert nem volt ennyi illegálisan átlépő. Most van lett kerítés. Amúgy youtobeon nézelődj: a szabad mozgást nem fogják gátolni, odamegy valaki EU-s vagy ezen kívülről, mutatja az iratait és miért jött stb ami amúgy is szokás volt mifelénk. Még a menekült kérelemmel érkezőknek is ez volt és van a legális formulája, megjelenik a határon iratokat odaad és jelzi hogy menekült státuszt szeretne, erre ideiglenes helyre szállásolják kap ezt azt stb, majd elbírálják a kérelmét. Jó ha tudjuk vannak akik így csinálták. A zöld határ lesz lezárva nem az egész határ.
sztem sem akadalyoz sok mindent, mondom ezt erdelyben elve es gyakran jarkalva a hataron.
ez egy ideiglenes kenyszermegoldas, amint a menekultek eszreveszik hogy itt lehetetlen bejutni, mennek masfele. ez lenne a cel! ha a nemetek akarjak fogadjak oket, etessek. ha nem kuldjek vissza. viszont akinek nem kell megtobb kisebbseg annak joga van hatarzarat huzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!