Mivel magyarázható, hogy a Jobbik ennyire népszerű a fiatalok körében?
Azért mert minket nem lehet meggyőzni nyugdíjemeléssel, másrészt a mi jövőnkről van szó, látjuk az ország helyzetét és látjuk, hogy a Jobbik az egyetlen hiteles párt.
Egyébként a diktatúra fogalma: parlamentinek álcázott monarchiában vagy köztársaságban egyén vagy közösség korlátlan hatalmat hoz létre. Szerintem a képviselők visszahívhatósága, a mentelmi jog korlátozása vagy a köztársasági elnök népszavazással történő választása nem diktatórikus, ezek szerepelnek a Jobbik programjában és ti libsik ezeket nem olvastátok csak nyomatjátok a marhaságaitokat a Jobbikról.
01:24
Én nem láttam még Jobbikost (Jobbikos=Jobbik párt tagja) várost szétverni, meg másokat terrorizálni. Nem is jön be az ilyesmi.
Én viszont terrorizálva érzem magam. Épp tegnap előtt kötött belém két süldő cigány. Szerencsém volt, mert megúsztam, de attól még máskor nem kérek belőle.
Mert MAGYARnak lenni nem szégyen, mert a MAGYARok érdekeit képviselik, és igen, mert ők tenni is fognak valamit. A többi párt már megmutatta, hogy mit (nem) tud. Szerintem meg fogunk lepődni a Jobbik támogatottságán.
Szebb jövőt!
"mert a fiatalokat nem lehet meggyőzni a nyugdíjemeléssel"
Le kellene már szállni erről a nyugdíjemelésről!!!
Bármelyik párt fog nyerni a nyugdíjasokkal nekik is foglalkozni kell, hiszen élnek!!!! Addig, amíg nem nyugdíjat kaptak, hanem munkabért, addig befizettek az államkasszába mindent, amit kellett. Ha a jobbik nyerne, akkor a nyugdíjasokkal már nem kell foglalkozni? Naponta mennek az országba emberek nyugdíjba! Április 11-én aktívként szavaz pl. a jobbikra, 1 hónap múlva, ha már nyugdíjas dögöljön meg, mert koránál fogva hülye, befolyásolható? Az elmúlt 20 év alatt a jelenlegi nyugdíjasok biztosították aktív dolgozókként a járulék és adóbevételeket, míg a politikusok kilopták a szemünket is. A fidesz politikusai voltak 20 évvel ezelőtt a fiatalok, akik máshogy' látták a jövőt, lehetőséget is kaptak, aztán leváltotta őket a "nép". Nem kell állandóan ócsárolni az embereket/szavazókat, hanem úgy kell kampányolni, igérni, hogy lehetőséget kapjon, aki megérdemli, aztán lehet bizonyítani.
Feladat lesz bőven! Hajrá fiatalok, meg lehet mutatni!
14:23
A fiatalokat nem kell egyetlen pártnak sem győzködni a nyugdíjak emelésével, de minden pártnak kell, hogy legyen programja a nyugdíjasok "megnyerésére" is. 3,5 millió nyugdíjas van ma Mo-on, és tudom, hogy nem szavaz mindegyik az mszp-re, de a jogszabályok állandó változása miatt igenis vannak akkora eltérések nyugdíj és nyugdíj között, amit egyszer végre korrigálni kellene. 20 évvel ezelőtt egy előadó 50-60 ezerrel ment nyugdíjba, ma ugyanez az előadó 130-140 ezret kap. Ez a téma csak akkor fogja érdekelni a mai fiatalokat, amikor érintettek lesznek. Persze ezeket a hozzászólásokat 20-40 év múlva már nem fogjuk olvasni.
Az értelmes nyugdíjas felfogja, hogy csak akkor van nyugdíja, meg korrekció, ha van aktív dolgozó, aki adózik... Tehát munkahelyek kellenek, vállalható adózás, hogy a vállalkozó be tudja jelenteni az alkalmazottait és TB-t, nyugdíjjárulékot stb. tudjon utána fizetni.
A mai nemfrissnyugdíjasok messze nem adóztak annyit, mint most mi. Ők nem adózták le a fizetésük felét... Tudtak építeni, gyereket szülni és megtakarítani... Bankban dolgozom, és látom, hogy mennyi pénzük van a nyugdíjasoknak dugiba, és pláne mennyi a nyugdíjuk - az átlag nyugdíjas 100-160.000,- Ft-ot kap... Pffff... És közben meg sírnak. Nem kell annyira sajnálni őket...
Persze tisztelet és megértés a kivételnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!