Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbikosok, miért tiltakoztok,...

Jobbikosok, miért tiltakoztok, ha nácinak neveznek titeket?

Figyelt kérdés

Látjátok, a párt egyik főmuftija nem is tagadja:

[link]

Murányi azt is büszkén felvállalta, ő bizony náci, fasiszta és antiszemita, ha ezek nélkül a jelzők közül nem lehet a magyar érdekeket, és az ezer éves Magyarország szentségét képviselni. „A HVG újságírója - amikor ezt elmondtam -, azt mondta, Murányi úr, ön egy náci. Hát, ha ez a nácizmus, uraim és hölgyeim, akkor én vállalom ezt”. A fasizmus is baloldali a Jobbik alelnöke szerint, hiszen „Európában, ami rossz volt, az mindig a baloldal volt. Soha nem a jobboldal, nem a konzervatív nemzeti érték”.

2010. márc. 11. 19:23
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
26%
Nem kell áll szerénynek lenni Jobbikos!Minden nap fent a kérdés a Fürerről!!!!Ő pedig ízig-vérég NÁCI volt ám!Zsidókat irtott!Ti zsigerből gyűlölitek a zsidókat...Tehát inkább kuss!
2010. márc. 13. 18:47
 32/35 anonim ***** válasza:

Előzőnek válasz:

Jól van kitűnő 5-öst kapsz az általános iskolai történelmi felkészülésedre!Ezt akartad elég ennyi hogy Hitler meg náci na meg a népirtás, és végül nem maradt ki a zsidó szó sem. Persze azért a lényeg kimaradt hogy "szegény z§idok" Tudod ezt jól tanuld meg hogy ők szegények!!! Rajtuk kívül senki más nem számíthat együttérzésre, pedig a kommunizmusnak is voltak ám milliós áldozatai...az lehet jobban kéne érdekeljen minket Magyarokat! ha kicsit utána olvasol a neten akkor többet is megtudhatsz erről az álszent népről, de kérlek ne a 8.os történelem könyveket lapozgasd ha az igazat akarod megtudni!

2010. márc. 19. 22:29
 33/35 anonim válasza:
Hogy miért???? Ez még kérdés!!! Pfff!!! Nyilván azért mert a nácik Németek voltak, mi meg Magyarok vagyunk, és ez még kérdés??? Szerintem járd újra az iskolát ember!!! Vagy pedig tisztázd le a fogalmak jelentését és majd csak utána kérdezz!!!! te sem örülnél, ha más nemzetiségnek neveznek meg! Szerintem gondolkozz el rajta egy kicsit!!! Na jó gondolkozást!!!
2010. márc. 26. 15:51
 34/35 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez nagyon gyenge volt. De szerintem ezt te is jól tudod, ennyire senki nem lehet hülye...
2010. márc. 27. 04:14
 35/35 anonim válasza:
Nem volt gyenge az utolsó. Sőt, pont fején találta a szöget. Az 1920-as '30-as években egy új korszellem járta be európát, melynek a német vetülete a német nemzetiszocializmus (nácizmus), az olasz vetülete a fasizmus, a spanyol megtestesülése a fallangizmus, a magyar megtestesülése pedig a hungarizmus, etc. volt. Tehát "náci" csak német lehet.
2012. dec. 8. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!