Kisebbségi kormánynak azért hívjuk a jelenlegit, mert 16 kormánytagból 8 zsidó?
Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 13:38
1/9 anonim válasza:
Nem, hanem azért, mert az SZDSZ kiválása óta nem rendelkeznek a szavazatok 50%-ával.
2/9 anonim válasza:
Jajj!!
Segítség!!!
Nem azért amiért az előttem szóló mondja.
Semmi köze a valláshoz.
3/9 anonim válasza:
kedves kérdező!
ha már egyszer a kurucinfóról, vagy valamely más hasonló igennagyonturbómagyar hírforrásból szerzed a szellemi táplálékod, akkor tessék megtanulni a tisztességes kódolást!
a "kisebbségi" az a cigány, zsidó az "idegenszívű"!
4/9 anonim válasza:
az előző vagyok ismét...
amúgy tudod te a választ, csak egy kicsinyég provokálgatni próbálkozol... :)
5/9 anonim válasza:
Kisebbségi kormányzásnak nevezik a parlamentáris demokráciában azt az állapotot, amikor a kormányzó pártnak -holott legitim- nincs többsége a törvényhozásban. (nálunk Országgyűlés). Egyébként én válaszolni járok ide, nem veszekedni, és ezt a "turbómagyarozást" is jó lenne elfelejteni, higgyétek el néhány embert ugyanúgy bánt, mint a zsidózás, cigányozás stb. Szép napot!:))
6/9 anonim válasza:
Köszönöm az utolsó válaszolónak. Tiszteljük már meg egymást azzal,hogy nem jellemzünk senki sem ilyennek sem olyannak, hanem a kérdésre koncentrálunk.
Legyen szép estéd és holnap szép napod!
8/9 anonim válasza:
Légyszi, ne a politikai véleményed terjesztésére használd a honlapot! Ha pedig ezt komolyan kérdezed, akkor csak sajnálni tudlak a butaságod miatt.
9/9 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés :D :D :D :D :D
Ha zsidó alapon lenne többségben lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!