2018-ban leváltható Orbán és a Fidesz a Jobbikra?
Pártfanatikusok ne!
Racionalisták, realisták igen!
A tények makacs dolgok minden nap kiderül valami újabb mocsok amit a fideszesek csináltak és amit elloptak, de sebaj a sok párthű leeső koncot leső majd megmagyarázza,hogy mind csak hazugság.
Én már hidd el magasról lexarom az egész szemétkupacot,mert elköltöztem az országból. Semmi értelme tönkretenni az életem és idegrendszerem egy ilyen országban ahol annyi értelem szorul az emberekbe hogy a saját kirablóikat éljenezik,ahelyett hogy összefognának és elsöpörnék őket..
Kár, hogy nincs kire leváltani! Akkoriban még volt, de mostmár nincs!
Nekem nem kell egy Fidesz 2.0 a Jobbik személyében, pedig jobboldali vagyok! De a Fidesz sem kell!
# 9/14 Időpont ma 10:17
Az ugye megvan, te drága, hogy abból a 16 évből 4 a fityiszé volt, 5 meg MDF, ami szintén messze van a (mellesleg nem létező, mert ezt csak a fityiszed mantrázza) balliberális oldaltól? :-D
De ő nem agymosott ám, neeem. Ő a nagy gondolkodó, aki mindent tud.
15-ös!
Azért számoltam az MDF 4 éves időszakát is a balliberálisokhoz, mert ők, a balliberális -korábban- kommunisták vezényelték le a háttréből az ország szétverését, és teremtettek 1,5 millió munkanélkülit ebben az országban! Aztán volt egy 4 éves Horn-kommunista-pufajkás korszak 1994-1998-ig, ők tovább folytatták az ország szétverését, majd 2002-2010-ig egy 8 éves gyurcsány-bajnai korszak, amikor a csőd szélére vitték az országot! Ahhoz, hogy felfogd, mi történt ebben az országban, nem számolás kell, hanem gondolkodás és visszaemlékezés, ami nálad (nálatok) nincs meg! Talán lukas az emlékezetetek, vagy tagadjátok a tényeket, amik történtek.
"Azért számoltam az MDF 4 éves időszakát is a balliberálisokhoz, mert ők, a balliberális -korábban- kommunisták vezényelték le a háttréből az ország szétverését, és teremtettek 1,5 millió munkanélkülit ebben az országban!"
A Szovjetunió bukása után minden ex-szovjet országban küzdöttek a munkanélküliséggel, párttól függetlenül. A rendszerváltás teremtette a munkanélkülieket, nem az MDF.
Összefüggést pedig nagyítóval se lehet találni az állításodban. Tanulj meg magyarul, Szittyaharcos.
"Ahhoz, hogy felfogd, mi történt ebben az országban, nem számolás kell, hanem gondolkodás és visszaemlékezés, ami nálad (nálatok) nincs meg!"
Ezért tart itt az ország, ahol. Mindenki szarik bele az adatokba, a "számolásba", inkább sír az emútnyócév és Trianon miatt. Nem a múltban kell élni, és a tényeket nem szabad eldobni csak azért mert egy populista politikus megmásítja, letagadja azokat.
# 16/16 Időpont ma 12:56
Duenna, sorold a fityiszben lévő ex-MSZMP-seket. Utána gondolkodj el rajtuk. De látod, egy szót nem mondtam arról, hogy kire-mire szavazok, máris balliberális lettem. Ennyit tud a fityisz. Aki nem nyalja vitya seggét máris komcsi meg balliberális... szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!