A mai magyar azért dolgozik, hogy egyen és azért eszik, hogy dolgozhasson?
Ki van ez találva:)
De nyugi, nekem se azért ingyenes a kávé a munkahelyemen, mert jófejek, hanem mert az xy kutatás kimutatta, hogy jótékony hatással van a munkára.
Ahogy a díjmentes kondibérlet is csak azért igényelhető, mert a másik xy kutatás kimutatta, hogy a sportoló dolgozó kevésbe lesz beteg, illetve a stresszet is levezeti, így jóval kiegyensúlyozottabb, így több munkával lehet megtalálni:)
"Nem, a prolik csinálják ezt. Aki tanult, élelmes, az nem így él. Jöhetnek a lepontozások :D"
Tudod egy értelmes, érett társadalomban nincs proli és felfogják az értelmesebbek, hogy nem csak annak kell jól élnie, aki diplomásként dolgozik, hanem annak is, aki alja munkát végez.
# 4
Sok visszaforog a közösbe már most is. Nem kellene annyit inni, dohányozni, hülyeségekre pénzt költeni. Internetre kellene vinni a lehető legtöbb mindent, pénzt, postát, hivatali ügyintézést, ezen kellene dolgozni. Zsákfalvakat, hasonlókat megszüntetni. Városokban normális tömegközlekedés, bicikli használat mellett csökkenteni az autók számát, mert a felesleges pénzköltés az felesleges. Nem kellene tüntetni a b*zik ellen, és nem kellene a halálbüntetést visszavezetni, hanem normálisan kellene gondolkodni. Tanulni kellene legalább angol nyelvet, mellé valami érdekeset, pl. svédet, mert a 20%-os angol nyelvismerettel Irak(35%) megelőzi Magyarországot. Nem kellene társadalmilag megalázni, ha valaki valamit máshogy csinál, többet kellene gondolkodni, több pénzt kellene gondolkodásra/kutatásra fordítani. Nem kellene egymást gyilkolni, a túlélőtáboros hangulat árt a kreativitásnak.
"Nem kellene társadalmilag megalázni, ha valaki valamit máshogy csinál"
Pont ezt csinálod.
# 7
Nem tudom, nekem az egyik körnek tűnik a másik spirálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!