Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az MSZP-t és a baloldali...

Az MSZP-t és a baloldali pártokat miért inkább a Magyarországon élő kisebbségek kedvelik?

Figyelt kérdés

Mind azt mondják,hogy ők magyarok és magyar érdeket képviselnek, eközben a legkézenfekvőbb példa amit fel tudok mutatni, hogy az MSZP-t a facebookomon 4 ismerősöm kedveli.

Kettő fekete (néger),egy magát nyíltan orosznak valló, valamint egy önmagát még nyíltabban szerbnek valló ismerősöm.

Persze ez csak facebook, természetesen van akit ismerek és színmagyar, mégis MSZP-s, de az életben is azt tapasztalom,hogy nem sok magyar kedveli ezeket a pártokat, most öt ismerősöm jutott még eszembe akik MSZP-sek, kettő nyíltan vállalja zsidó származását (az egyik vallásos is), egy harmadik a neve alapján lehet még zsidó, de ő róla nem tudom,hogy annak vallja e magát, tehát én addig magyarnak gondolom, és a másik kettő magyar, viszont akkor 9

MSZP-s ismerősömből 3 magyar 6 pedig nem.

Meg persze vannak a nyugdíjasok, de az más tészta.

Egy a lényeg,hogy a fiatalabb generációból nagyon kevés magyar van aki őket kedveli, én szinte párhuzamot tudnék vonni a romániai RMDSZ meg az MSZP között, mindkettőt szinte csak a kisebbségek kedvelik az adott országban.

2015. júl. 30. 17:30
1 2
 1/15 anonim válasza:
11%
Ők azok, akik leginkább támogatják őket.
2015. júl. 30. 17:59
 2/15 anonim ***** válasza:
58%

"van akit ismerek és színmagyar, mégis MSZP-s"

Mi alapján ellenőrizted faji tisztaságát, vagy miből gondolod ezt?

2015. júl. 30. 18:05
 3/15 anonim ***** válasza:
89%

ez aztán nagyon kézenfekvő példa :)

ne viccelj már, olyan szintű megfélemlítés van, hogy az emberek többsége igen kerüli a véleménynyilvánítást. ha még plusz állami helyen is dolgozik, tisztviselő, na akkor a régi rendszert meghazudtoló kényességgel vigyáz arra, nehogy akár egy kétértelmű célzást tegyen nagyvezérünk bármelyik intézkedésére vagy csak gondolatára, mert másnap repül.

ez így megy ma ...

van nekem is több ismerősöm, aki bizony keményen baloldali, de nekem azért el meri mondani, hogy nem akarja tönkrevágni az életét, azaz nagyon vigyáz, kinek és mit mond, közösségi oldalakon pedig még olyan is előfordul, hogy lájkol egy fideszes ökörséget, mivel baromira félti a munkahelyét ő is.

ilyen világban élünk ...

2015. júl. 30. 18:08
 4/15 A kérdező kommentje:

2-es

Akkor 1%-ban lett, 2%-ban ír, 5%-ban japán meg tudja a tököm mivel keveredett az évek alatt, a lényeg,hogy magyar, de ha ilyen buta vagy,hogy ezt a leírást ennyire nem értetted meg inkább hallgass.

(de az elved szerint akkor népek sem léteznek mert mindenkibe került már valami más vér...)

3-as

Iszonyú nagy baromság amit írsz, de szerintem ezt te is tudod.

Ha oylan nagy diktatúra van nem írogatnád itt a véleméyned, menj szépen Észak-Koreába és akkor kiáltozz diktatúrát ha amjd tudod is,hogy mi az.

2015. júl. 30. 18:17
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
3-kal egyet értek, én is vélemény formáló vagyok és kb. mindenki elfordult tőlem. El tudom ezt munkahelyi szinten is képzelni, egy rossz szó és máris repülsz.
2015. júl. 30. 18:28
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
engem azért rúgtak ki mert tettem egy vicces megjegyzést a kedves vezírre.
2015. júl. 30. 18:32
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Pedig hiszed vagy sem kérdező, ma nagyon durva fideszes (rém)uralom van az élet sok területén.
2015. júl. 30. 18:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja tényleg hülyeség amit a 3-as írt, csak van olyan önkormányzat ahol fotóval kellett megmutatni, hogy a Fidesz-re szavaztál a választás után.
2015. júl. 30. 18:37
 9/15 anonim ***** válasza:
#8 mert van ahol nem kellett?
2015. júl. 30. 18:47
 10/15 tetro ***** válasza:
81%
ebben a kérdésben annyi érvélési hiba van... az mszp és baloldali pártokról mit mond az el hogy neked négy milyen ismerősöd kedveli őket facebookon? :D elárulom. semmit.
2015. júl. 30. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!