Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyi az eselye hogy a...

Mennyi az eselye hogy a 2018-as valasztasokon a Jobbik fog nyerni (nagyon nem szeretnem)?

Figyelt kérdés

2015. júl. 30. 11:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ahogy a 9-10 mondta 10-en pár %. Szerintem is.

És ez nem utálat kérdése hanem realizmus, persze a párt fanoknak aztán mondhatod őket Isten se győzné meg.

2015. aug. 1. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:

minimális

tudom, hogy ez a pártszimpatizánsoknak nem tetszik, de akkor is kicsi

2015. aug. 25. 13:49
 13/13 Soós László Bálint válasza:
Sziasztok! A Jobbik meg fogja nyerni a következő, vagyis a 2018-as választásokat. Lehet, hogy nem szeretnéd (nem tudom, hogy melyik párt szimpatizánsa vagy), de higgy nekem, hogy a Jobbik sosem ártana a tisztességes magyar embereknek, úgyhogy nem kell félni, hogyha megválasztják őket, mert akkor lesz igazán a hazánk biztonságban. Ennyi hazafias embert, mind amennyi a Jobbikban van, még sohasem láttam. Ők az utolsó reményeink, hogy meg legyen mentve ez az ország.
2015. szept. 15. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!