Egy 19 éves lány hogy tud leginkább a Jobbik kampányában segíteni, hogy tud leginkább a nemzet érdekében cselekedni?
"Mi döntötte el,hogy rájuk szavazol? (független érdeklődő vagyok)"
19 éves vagyok, családomban sokan foglalkoznak a politikával, egész életem átszőtte ez. 14 éves korom óta foglalkozom kritikusan a politikai kérdésekkel, sokáig úgy gondoltam, sosem fogok úgy igazából szimpatizálni egyetlen párttal sem. Nem így lett, mert a Jobbikban, a Jobbik programjában, a Jobbik célkitűzéseiben találtam meg azokat a dolgokat, amelyek nekem szentek. Példának mondhatom, hogy a gúnyhatáron túl élő magyar emberek érdekeinek erősebb képviselete, a magyar kultúra megóvása, nemzeti jelképeink védelme, megismertetése, a magyar föld magyar kézben tartása... Ezekre gondolok meg még több dologra, ezek fontosak...
"Ha a nemzet érdekében szeretnél cselekedni, akkor sürgősen hagyd ott a Jobbikot. Ők ugyanis éppen a nemzet ellenségei. Nézz utána egy kicsit és gondolkozz el rajta."
Megint ez a sok észérv az ilyen szerencsétlenektől, akik azthiszik értenek a politikához. Hogy lehet ekkora gyökérséget írni ? Az ilyen barmok miért szavazhatnak???!!
"Megint ez a sok észérv az ilyen szerencsétlenektől, akik azthiszik értenek a politikához. Hogy lehet ekkora gyökérséget írni ? Az ilyen barmok miért szavazhatnak???!!"
Mert te aztán sok észérvet tudsz felsorakoztatni..folyamat csak azt hallani tőletek hogy: cigánybűnözés, zsidózás.
Ha jól nézel ki, próbálj férfiakat meggyőzni. Pl. ha nem vagy ilyen Morvai stílusú, mert óvónénikre nem bukok.
Ha édes vagy, akkor kezdheted velem a győzködést. :D
18/F
A nemzet érdekében úgy tudsz cselekedni, ha:
1) Tanulsz.
2) Dolgozol.
3) Szülsz 3-6 gyereket.
4) Nem szavazol az ország érdekeivel ellentétesen politizáló pártokra, pl. a jobbikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!