Határzárok, nemzeti plakátok?
Mi a véleményetek a 4mX175km kerítésről? Az úgynevezett határzárról?
Mi a véleményetek a nemzeti plakátokról? Az olyanokra gondolok amiket összefirkálnak és letépnek(pl.: ha Magyarországra jössz nem veheted el a munkánkat....stb) mi a véleményetek ezek rongálásáról? Ti benne lennétek egy ilyenbe ? A kerítés szerintetek miből finanszírozzák?
Szerintem a plakátolás baromság, a kerítést viszont nem tudom igazából, de elsőre nekem az is elsietettnek tűnik.
Hónapokat tudunk ülni azon, hogy pl. egy térnek mi legyen a neve, de egy falat a határra kitalálunk 5 perc alatt.
A legálisan menekültkérők ellen pedig a fal sem fog védeni.
Annyira túlreagálják ezt a menekült kérdést. Kezdődött ugye azzal, hogy Magyarországon megélhetési bevándorlók vannak (mintha jönne ide bárki hosszútávra) utána a plakátok, most meg a fal.
Egy az, hogy semmit nem lehet ezzel megoldani, meg kb. úgy kezelik az egészet, mintha leprásokról lenne szó.
Szerintem most ez megint egy gumicsont amúgy, de nem bírok rájönni, hogy mi állhat a háttérben, amiről ezzel akarják elterelni a figyelmet.
Mi a véleményetek a 4mX175km kerítésről?
Önmagában semmit sem ér. Határőrség nélkül egyszerűen átmásznak rajta, drótvágóval átjutnak vagy megkerülik.
Mi a véleményetek a nemzeti plakátokról?
Teljesen abszurd, hogy afgán, szír meg koszovói embereknek magyarul akarnak üzenni. Egyszerűen értelmetlen hülyeség.
mi a véleményetek ezek rongálásáról?
Ha van szánalmasabb a fennemlített plakátoknál, akkor az a baloldal szánalmas próbálkozásai. Egyszerűen hülyeséget beszélnek a bevándorlókkal kapcsolatban. Sőt nincs is saját elvük, a lényeg az, hogy Orbánnal ellentétes álláspontjuk legyen.
Ti benne lennétek egy ilyenbe ?
Nem.
A kerítés szerintetek miből finanszírozzák?
Közpénz.
A bulgárok a kb. 200 km-es török határon 30 km-es kerítést építettek. Ez kb. 70 %-kal csökkentette a bevándorlók számát, pedig ott van még a Fekete-tenger is. És ott is fennáll a megkerülés lehetősége.
Valami EU (vagy NATO?) szabvány keritésről beszélnek (nem tudom, ez mit takar). Mindenesetre egyéb technikai és személyi védelemről is szó van, nem hiszem, hogy így könnyű lenne elhárítani.
A plakát-kampánnyal nem tudom mit akartak elérni - lehet, hogy volt valami célja. Még ha angolul, vagy arabul lenne, se sokat foglalkoznának vele a menekülők. Sem a kirakásával, sem a letépésével nem értek egyet.
Amivel maximálisan egyetértenék, hogy nemzetközi összefogással (nemcsak EU) próbáljunk az irányba hatni, hogy ne kelljen ezekből az országokból menekülni. De erre nincs meg a kellő "akarat". És még így lennének "gazdasági menekültek".
Így Magyarorzág csak egyet tehet...
3/8 teljesen igazad van ! Ne hogy azt higgyük már hogy ha jöttek 80 000 nemtudomhány km-t akkor az a 200 M gondot fog nekik okozni! Hogy megkerüljék!
4/8 így is panaszkodnak hogy nincs áram, nincs pénz, mindenki spóroljon! De bezzeg ha már külföldeekről van szó pazarolják az energiát, azon kívül az aknázzással kapcsolatban :
illegális bevándorlás-bűntény
Sebesültek, gyerekek és egyébb rosz sorsúak felrobbantgatása már nem az?
Ezen Ausztriának,Németországnak stb. szóval a nyugati országoknak kellene problémázni. Ott csábító az élet, többszázezres fizetések(1000 euró a minimálbér, ennyiért dolgozik az utcaseprő, a kukás és a csatornaszippantós bácsi), akinek valamilyen felsőfokú végzettsége, vagy urambocsá szakmája van(tetőfedő, kőműves, ács, bádogos, cukrász,akármi) az már jóval efölött keres. S cserébe "mindössze" németül kell tudni, szakmája válogatja, mennyire(egy kőművesnek nyilván minimálisan, egy bolti eladónak társalgási szinten, egy magyar,de kinn tanítani akaró tanárnak nagyon). Ottkinn pedig van is munka. S mennek is rá az emberek ki, egyre többen. Annyira, hogy a határ mentén alig van meló, ami van, az szinte azonnal betöltődik, távolabb, beljebb kell menni. Szóval az osztrákok ha ilyet építenének, megérteném. Így nem.
Nekik viszont eszükben sincs ilyet építeni. A hülye is látja, hogy ott, ahol a rokkantnyuggereket froclizzák pár ezer forintért, a nagyhalak meg milliárdokat sikkasztanak el,ott egy menekült nem fog megtelepedni. Ha ért valamihez, dobbantónak fogja használni Magyarországot, s kis hazánkból Ausztria, Németország, Franciaország, stb. fele fog tovább távozni. Ez csak egy tranzitország, az marad itt, aki semmire nem való. Ezt rövid idő alatt az ide tóluló és ittragadni szándékozó emberek is belátják, pláne hogy 99%-uk(ha nem 100%) alulképzett,vagy egyenesen képzetlen. A masszív többségük szerintem a nevét se tudja leírni.
A schengeni egyézmény miatt -akik nekik nem kell- bármikor visszatoloncolhatják hozzánk, azaz a "szemetje" (bocs) nálunk marad. Az osztrák belügyminiszter elmondta, hogy akinek jó végzettsége van, szívesen fogadják. A nagy többségnek nincs -sőt, semmilyen sincs. A baloldali médea kiragad egy-egy orvost, hogy lám, lám....
Ajvékolnak is, mert Orbán nem akarja visszafogadni őket, felrúgja a schengeni egyezményt, stb.
A szerbek is közölték, hogy ők max. 30-at fogadnak vissza tőlünk. Ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!