A jobbik tényleg olyan jó, mint ahogy mondják?
16:14 - Te hungarista vagy, nem kicsit, ugye?
Amúgy tényleg jobbik 4ever!!
Elsődleges problémájuk hogy radikálisak így olyan eszméket vallanak amit rosszak.
Azon kívül nem hiszem hogy vannak olyan embereik akiknek van annyi gyakorlata és tudása ami egy ország irányításához kell...
Értem, szóval szerinted radikális=rossz. Amikor királyság helyett demokratikus köztársasággá váltak országok, az radikális változás volt! És rosszabb most a világ? Hm... Most hogy mondod... [:)] Szerintem pedig az országban jelen pillanatban szükség van radikális változásra, különben összeroppan a nyomás alatt.
Szebb Jövőt!
"Elsődleges problémájuk hogy radikálisak így olyan eszméket vallanak amit rosszak. "
jó dolog dobálózni a varázsszavakkal, radikális. mi az a radikális szerinted hm? sztem nem tudod, csak úgy mondogatod;)
Ezzel a radikális szóval nagyon sok mindenkit behülyítettek a parlamenti pártok..
Bár ahogy látom sokan vagyunk, akiket nem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!