A Jobbik hogy áll a (jelenleg illegális) drogokhoz?
Ha engedélyeznék, jövedéki adót kéne utána fizetni, bevétele lenne az államnak, mégpedig akkora, hogy ha azt a forgatókönyvet vesszük alapul, hogy kb az alkeszokhoz hasonló mennyiségű kemény függőt kell majd kezelni, szép nyereséget könyvelhet el az állam. Plusz, a legalizálás megszűnteti a misztifikációt. Kb 10 füvesből három-négy úgynevezett "menőségi" fogyasztó, aki azért szív roppantul rendszertelenül - van, hogy csak egyszer - füvet, mert illegális, és vagány.
igen. annyi hogy thc származékoktól nem alakul ki valós függőség.
A Jobbik az RTL/tv2-t is károsnak, népbutítónak találja (szerintem nagyon helyesen) és meg akarja szüntetni. Akkor szerinted mi a véleménye a füves cigiről?
Különben van ahol legális. Menj oda és légy boldog.
Hát remélem hogy van annyi eszük hogy kitaláljanak valami jó megoldást, mert az se lenne ha orrba szájba lehetne könnyű drogokat fogyasztani, viszont ez a zéró tolerancia sem megoldás, egyáltalán nem.
"Különben van ahol legális. Menj oda és légy boldog." Te meg egy seg'fej vagy.
Az ultraliberális erkölcstelen aljadéknak:
Ha valahol felvetődik ez a téma ti egyből próbáljátok megmagyarázni hogy a fű valójában jó, sőt kevésbé veszélyes mint az alkohol, illetve a cigi, kávé stb.
A mértéktelen alkoholfogyasztás természetesen nagyon káros, és betegséget okoz. Éppen úgy ahogy a füvezés is. Nem egy embert ismerek aki fűvel és piával kezdte, és gyakorlatilag teljesen tönkretette magát.
Viszont akár tetszik akár nem, kultúránk része a mértékletes alkoholfogyasztás, elég csak a tradicionális magyar pálinkára vagy vörösborokra gondolni. Én ebben semmi kivetnivalót nem találok.
Ellenben a füvezés semmivel sem kevésbé káros, és sokkal veszélyesebb: pótcselekvés. A füves emberek általában nem képesek megbírkózni problémáikkal, és a függőségbe menekülnek. Más oka is lehet, főleg fiatal korban a vagánykodás vagy a kíváncsiság, de így hamar kialakulhat a függőség, mely után egyes esetekben a szervezetnek keményebb drogokra lesz szüksége.
Aki azt állítja hogy a füvezés nem káros és nem veszélyes az egyszerűen hazudik, vagy nincs tudása a témában. Olvassatok el egy egészségügyi szakvéleményt akár itt a neten is. A füvezés továbbá az amerikai hippi vagy jamaikai kultúra majmolása (már ha lehet ezeket kultúrának nevezni), amit teljesen rossznak tartok.
A füvezés gátlástalanságot, mámoros állapotot, indokolatlan jókedvet és bátorságot, meggondolatlan cselekedeteket idéz elő. A beszívott ember semmivel sem jobb mint egy alkohol hatása alatt álló.
Szerintem értelmes ember nem füvezik, és más egyéb módon sem károsítja szervezetét. A füvet nem azért nem kéne engedélyezni mert rosszabb mint az alkohol, hanem azért mert nincs szükség még egy olyan értelmetlen élvezeti eszközre, ami csak az egyén károsítására való. És ebben az esetben számomra az erkölcs fontosabb mint az hogy az állam mennyi pénzt tudna beszedni belőle.
17/F
"ki piszkál téged? akik tolják annyit akarnak h tolhassák legálisan az ilyen begyepesedett szerencsétlenek miatt van így."
lehet, hogy én begyepesedett vagyok, de nekem legalább nincs szükségem drogokra az élethez mint neked;)
szal menjél szívjál egy nagyon szerencsétlen szánalom! a fű szeret téged tudod:)
18:01
"Ellenben a füvezés semmivel sem kevésbé káros, és sokkal veszélyesebb: pótcselekvés. A füves emberek általában nem képesek megbírkózni problémáikkal, és a függőségbe menekülnek." Itt helyettesítsd a füvezést az alkohollal, ugyanúgy stimmel minden mondat.
Amiket ezután írtál is ilyen.
"A füvezés gátlástalanságot, mámoros állapotot, indokolatlan jókedvet és bátorságot, meggondolatlan cselekedeteket idéz elő. A beszívott ember semmivel sem jobb mint egy alkohol hatása alatt álló." Mindezek ugyanúgy igazak az alkoholra:)
Nincs sok különbség kábítószer és kábítószer között, csak van akinek pap van akinek papné, én például nem szeretem az alkoholt ezért lenne jó más választék.
"A füvet nem azért nem kéne engedélyezni mert rosszabb mint az alkohol, hanem azért mert nincs szükség még egy olyan értelmetlen élvezeti eszközre, ami csak az egyén károsítására való." Kedves vagy hogy így aggódsz értem, de mint mondtam egyik sem rosszabb a másiknál, de mégis az egyikért büntetnek másiktól meg egy éjszaka alatt halálra itathatod magadat legálisan, ennyi erővel kitalálhatnának valamit hogy lehessen választék...
13:22
Téged semmi más nem érdekel csak a pénz? Az nem számít, hogy embereket tennél vele tönkre? Hogy az így is rossz helyzetben lévő fajtádat pusztítod vele tovább? Feltéve, hogy a magyarok a saját fajtád...
13:23
Én a BME term.tudományi karán vagyok fizikushallgató, ők szakmunkásba jártak, gondolom végigcsinálták bár nem tudok róluk, mióta eljöttem onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!