Az ózdi down kóros gyermek és anyukája kilakoltatása után még védi valaki a Jobbikot?
Ez csak egy forrás... Millió van a neten. TV is lehozta.
Teljesen mindegy, hogy milyen kifogásokat gyártotok...Dávidnak erre nincs mentsége. Még akkor sem, ha a storyban sok dolog nem tiszta. Én csalódtam. Ezek után én ezekre sem szavazok. Szégyen! És természetesen Dávid nem vette fel a telefont, mikor többször is keresték. Ez is mindent elárul. Ez a banda is eláshatja magát...
Még a közmunkás megfigyeltetés hagyján, de ez...felháborító!
Sajnálom őket, de könyörgöm ha bizonytalanok az anyagi körülmények akkor mi a jó égnek kell gyereket vállalni?
Senki nem szorított gondolom pisztolyt a fejéhez.
Valahogy nehéz sajnálni az ilyen felelőtlen szülőket, akik szülnek 6 gyereket aztán csodálkoznak, hogy a takarítói fizetésből nem sikerül nyolcuknak enni.
A devizás családokat, akiket naponta csapkodnak ki az utcára orbánék és fajtársaik azokról miert nem írsz ?
Hidd el ott sokkal több down kóros, beteg szerencsetlen gyerek,és anyuka megy az utcára
Vagy épp a halálba.
Nem szép dolog volt tölük, de ha erőforrások,vagy ajándékok(erre az esély 0.01%)akkor bocsanatos "bűn"
Most olvastam ezt:
Igazából tiszta sor, hogy mi történt. A Jobbiknak konkrétan semmi köze a dologhoz.
Úgy adod elő mintha Ózdot robbantotta volna fel, amúgy meg nem Dávid a felelős ezért... Ő is csak a médiából tudta meg, meg is volt rá a reakciója.
A down kórosok kapnak a kormánytól alapból támogatást, nem?
És a nagy zseniális kérdezőnek felteszek egy kérdést:
-Van egy lakásod, kiadod egy down kóros gyereknek is az anyukájának, neked pénzre van szükséged. Hagyod hogy a lakásodba ingyen éljenek? Vagy én nem tudok róla, de köteles lennék az otthonomat átadni a DOWN kórosoknak? Sajnálom, meg minden, de ez a BALOLDALI ESZME VALAMI FOGYATÉKOS AGYRÉM.
És amúgy meg ha egy anyának nincs pénze felnevelni a gyerekét a következő az eljárás, beadja a gyerekét egy intézetbe, ő meg dolgozik hogy bár magát eltartsa.
MI A SZAR EZ A BALOLDALI ESZME, AMI AZT LÁTNA HELYESNEK HOGY A DOWNKÓROSOKNAK MINDENKI ÁT KELL ADJA A VAGYONÁT?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!