2018-ban esélyesebb a Fidesz győzelem egyszerű többség nélkül vagy esélyesebb egy Jobbik kormány? Vagy más opció?
Addig még sok minden változhat, de jelenleg még a Fidesznek van a legtöbb támogatója, így ők nyernének.
Viszont a két nagy ellenzéki tábor, a Jobbik, illetve a baloldal is csak alig van lemaradva a Fidesztől, így ők is sok mandátumot szerezhetnek és a győzelemre is van esélyük.
Valószínűleg a 3 nagy tábor közül egyik sem szerezne abszolút többséget a parlamentben, így koalíciós vagy külső partnert kellene találni.
"A baloldal a legesélyesebb szerintem 2018-ban..."
baloldali vagyok, de... ne vicceljünk már :D
"jelenleg még a Fidesznek van a legtöbb támogatója"
Minél több a nulla?
Kedves gyermekeim!
Jelenleg a magyar parlamentben kettő olyan párt van amely nem folytatott még Magyarország területén népirtást. Ezek az LMP és a Jobbik. Teljesen egyértelmű, hogy kormányra csak ezek valamelyike kerülhet. Az olyan ember pedig aki fidesz győzelmet vizionál a Fekete Tengernél is sötétebb, hiszen erre esély nincsen.
"LMP és a Jobbik. Teljesen egyértelmű, hogy kormányra csak ezek valamelyike kerülhet. "
DK? PM? Együtt? Moma? Liberálisok? Vannak azért még egy páran...
Amúgy én régi kormánypártokat se zárok ki. Volt második Fidesz kormány is...ráadásul ugyanazzal a miniszterelnökkel.
Ha tippelnem kell, szerintem a 2018-as választás egy baloldali nagykoalíció és a Jobbik közt fog eldőlni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!