Csalódtál a Jobbikban, hogy jórészt együtt szavazgatnak a Naranccsal?
A Jobbik mindig is rossz ötleteket hirdet, és soha nem szállt szembe a Fidesszel.
Nem csalódtam bennük, mert nem is vártam tőlük mást.
Tisztázzunk valamit; a parlament nem óvoda - csak azért, mert XY áll elő egy javaslattal, még nem kell leszavazni. Tény, hogy pont így működött a Fidesz-MSZP komédia, de ezen a szinten lépjünk már túl! Ami jó javaslat, azt meg kell szavazni, ami nem arról meg vitatkozni kell.
Én nem csalódtam bennük, eddig következetesen követték a programjukat.
A kérdezőhöt hasonló óvodások ne is szavazzanak a Jobbikra, ezek szépen morzsolódjanak le, mert csak leégetik a normális Jobbik szavazókat.
Ha destruktív ellenzéket akarsz, akkor légy a szélsőbaloldali mszp és társai híve. A Jobbik nem desktruktív ellenzék, hanem konstrkutív.
Pontosan. Szégyenteljes, hogy néhány teljesen csökött agyú, tudatlan bugrisnak az a normális, amikor mindenki a másik ellen szavaz, nehogy az a szemét valamit meg tudjon valósítani.
Ezek azok a nemzetromboló elemek, akik miatt egy helyben topog több tekintetben az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!