Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csalódtál a Jobbikban, hogy...

Csalódtál a Jobbikban, hogy jórészt együtt szavazgatnak a Naranccsal?

Figyelt kérdés
Én igen.

2015. ápr. 29. 09:16
1 2
 1/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
33%
Amíg a "narancs" a Jobbik ötleteit valósítja meg, addig ezzel nincsen probléma.
2015. ápr. 29. 09:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Az a problema, hogy eleg rossz otleteket valositanak meg.....
2015. ápr. 29. 09:29
 3/12 anonim ***** válasza:
45%

A Jobbik mindig is rossz ötleteket hirdet, és soha nem szállt szembe a Fidesszel.

Nem csalódtam bennük, mert nem is vártam tőlük mást.

2015. ápr. 29. 09:46
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Hát igen, mivel nem a seggnyalás útján indultak el annó. De ilyen ez, mindenkit csak a pénz érdekel.
2015. ápr. 29. 10:07
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem, normális országban az ellenzékiség nem azt jelenti, hogy bármit, amit a kormánypárt meg akar szavazni, akkor gondolkodás nélkül ellene szavaznak.
2015. ápr. 29. 10:57
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Igen csalódtam ! Ezentúl már csak a Fideszre szavazok.
2015. ápr. 29. 11:16
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

Tisztázzunk valamit; a parlament nem óvoda - csak azért, mert XY áll elő egy javaslattal, még nem kell leszavazni. Tény, hogy pont így működött a Fidesz-MSZP komédia, de ezen a szinten lépjünk már túl! Ami jó javaslat, azt meg kell szavazni, ami nem arról meg vitatkozni kell.

Én nem csalódtam bennük, eddig következetesen követték a programjukat.

2015. ápr. 29. 12:30
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

A kérdezőhöt hasonló óvodások ne is szavazzanak a Jobbikra, ezek szépen morzsolódjanak le, mert csak leégetik a normális Jobbik szavazókat.

Ha destruktív ellenzéket akarsz, akkor légy a szélsőbaloldali mszp és társai híve. A Jobbik nem desktruktív ellenzék, hanem konstrkutív.

2015. ápr. 29. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Igazából az a szánalmas -- és ez a kérdezőre éppúgy vonatkozik, mint a politikusokra --, hogy bárki is képes alapértelmezettnek tekinteni, hogy a szavazás arról szól, hogy a másiknak ellent kell mondani. Az emeszpés k**csögök stílusa az, hogy nincs véleményük, csak az a lényeg, hogy a másik ellen szavazzanak. Mint egy óvoda, olyan az egész parlament.
2015. ápr. 29. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Pontosan. Szégyenteljes, hogy néhány teljesen csökött agyú, tudatlan bugrisnak az a normális, amikor mindenki a másik ellen szavaz, nehogy az a szemét valamit meg tudjon valósítani.

Ezek azok a nemzetromboló elemek, akik miatt egy helyben topog több tekintetben az ország.

2015. ápr. 29. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!