Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Magyarok! Hiteles párt a jobbik?

Magyarok! Hiteles párt a jobbik?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az izraeliták gyűlölik és a romák tartanak tőlük. De ennyi nem elég.
2015. ápr. 19. 17:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
4%

"Most a tapolcai választáson is volt olyan, hogy cigány család küldte el a fenébe a fideszes aktivistát, hogy ők márpedig a Jobbikra szavaznak."

Akkor nincsenek a helyzet magaslatán, ami az agyi teljesítményt illeti.

2015. ápr. 19. 18:00
 12/21 anonim ***** válasza:

NOL-os a cikk tegnap olvastam épp (nem most íródott), hogy már egy 2003-mas felmérés is azt mutatta, hogy az emberek jelentős része nem elégedett a politikai hozzáállással.

2015. ápr. 19. 18:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem biztos. A tisztességes romáknak is érdeke lenne, hogy a bűnöző fajtársaikat visszaszorítsák. Senki sem kedveli különösebben a romákat, de úgy tudom egymástól is lopnak, egymást is terrorizálják. Szóval igenis lehet egy romának helye egy jobboldali magyarországon, például egy hagyományörző mesterséggel, egyenes tiszta beszéddel és fellépéssel.
2015. ápr. 19. 18:07
 14/21 anonim ***** válasza:
4%

"A tisztességes romáknak is érdeke lenne, hogy a bűnöző fajtársaikat visszaszorítsák."

Vannak jobbikos ismerőseim és nem igazán érdekli őket, hogy melyik cigány tisztességes és melyik nem.

2015. ápr. 19. 18:10
 15/21 anonim ***** válasza:
4%

Mellesleg azt sem értem, hogy minek kell cigányozni, ha nektek nem számít az etnikum, csak azt nézitek, hogy ki becsületes ember és ki nem.

Csak fontosak külön a cigányok, ha már annyit törődtök velük.

2015. ápr. 19. 18:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Sok jó és sok rossz tulajdonságuk van, de hitelességük az egyáltalán nincs. Mondjuk én hiteles politikust csak egyetlen egyet tudnék mondani (Ron Paul), így ez annyira nem meglepő. A kérdés az, hogy hiteltelenségükkel együtt jobbak-e, mint a többi hiteltelen párt.
2015. ápr. 19. 18:29
 17/21 anonim ***** válasza:
94%

Már miért ne lenne hiteles?

Soha nem mondták, hogy cigányokat vagy zsidókat akarnak irtani.

Ezt csak a hülyék találták ki.

Most meg fújják, hogy cukiznak, mert nem akarnak már balhét..na nem mintha eddig akartak volna.

Szal elég sok itt a beteg elme maradjunk annyiban.

2015. ápr. 19. 18:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát igen.
2015. ápr. 19. 18:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Jól van, majd megtudjátok.
2015. ápr. 19. 18:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Már mielőtt bekerültek a parlamentbe, volt rá példa, hogy mást mondtak, mint amit csináltak. Több szövetségesüket is hátbaszúrták (Budaházy, Tomcat, Szima Judit, stb.) Sajnos Vonának már semmi hatalma, a pártot a gyakorlatban Novák Előd irányítja, aki emberileg semmivel nem ér többet Gyurcsánynál.
2015. ápr. 20. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!