Mi lenne, ha megszűnne az RTL KLUB ÉS A TV 2?
A Jobbik igéretet tett arra, hogy ha kormányra kerülnek, akkor nem fogják azt a bizonyos szerződést meghoszabbíttani.
Szerintem jó lenne, mert tényleg csak a magyarokat gyalázzák a műsoraikkal.
"biztos hogy nem"
... fognak kormányra kerülni?
"ATV meg jogos szemét egy társaság"
Ugyan miért? Mert nem Vona seggét nyalják, Kárpátiát dudorászva?
Engem se hatna meg de azért a Barátok Közt hiányozna XD A mounika sót meg józsi barátot nem szoktam nézni mert nagy hülyeség.
RTL en csak a híradót TV 2 őt egyáltalán nem nézem szóval nem nagyon hiányozna!
Amúgy nem értem a problémát. Itthon nekünk a TV-t ki lehet kapcsolni, sőt az elosztót is. Ha kikapcsolom akkor nem megy se az RTL, se a TV2.
Mikor pedig jön valami érdekes, bekapcsolom. Egyszerű
Sziasztok!!Én egy külföldön élő magyar leányzó vagyok....esetenként tudom nézni a TV2 vagy RTL Club adását,de nem jellemző,hogy napi szinten!!Ne haragudjatok,nem akarok hülyének tűnni....de.....:Mi köze a Jobbiknak a Mónika show-hoz vagy a Barátok közt -höz??
Az előbbi egy nem túl színvonalas délutáni beszélgetős műsor,a másik egy magyar szappanopera??Mért fáj az akármelyik pártnak,hogy ezek a műsorok napirenden vannak??Minden embernek szíve joga,hogy eldöntse,akarja-e nézni,vagy sem??Bár én relatív jobboldali,de nem Jobbik párti vagyok,nem igazán köt le a Mónika show,és alkalomadtán megnézek egy Barátok közt epizódot,nem tudom ép ésszel felfogni,egy csatornát mért kell teljesen megszüntetni??(ok,rájöttem,a kereskedelmi csatornák erősen balosak,legalábbis a jelenlegi kormány pártján álltak,de akkor is,bassszzzuuu,tényleg szükség van erre?? )
"(ok,rájöttem,a kereskedelmi csatornák erősen balosak,legalábbis a jelenlegi kormány pártján álltak,de akkor is,bassszzzuuu,tényleg szükség van erre?? )"
Okos lány vagy, és nem annyira naiv, mint amennyire az ember az első mondataid alapján gondolná. Azok, akiket a mónikasó zavar, például tutira jókat röhögnek Fábry kaki-pisi-kolbász poénjain (naná, ő nem balos). Úgyhogy álszent duma, hogy az erkölcstelen és ízlésromboló műsorok miatt kívánják megszüntetni őket. Egyszerűen képtelenek elviselni, hogy néhány műsorban (pl. Heti Hetes) a legkevésbé sem kedvelik a szélsőségeseket.
Vágom én, hogy kemény a Jobbik. A baj csak az:
A tévé azt adja, amit sokan néznek.
Sok buta ember nézi a tévét.
A tévé buta műsorokat ad.
Nem a csatornákkal kell keménykedni, meg megmondani az élest, az embereken kéne változtatni...
A Jobbik...
Már jobban utálom őket mint a kommunistákat.
Ne akarják már rám erőltetni mi az amit szeretnék!
Szebb jövőt!Kösz,de inkább nem ő általuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!