Mi lenne, ha megszűnne az RTL KLUB ÉS A TV 2?
A Jobbik igéretet tett arra, hogy ha kormányra kerülnek, akkor nem fogják azt a bizonyos szerződést meghoszabbíttani.
Szerintem jó lenne, mert tényleg csak a magyarokat gyalázzák a műsoraikkal.
Amit ez a két csatorna hirdet kereskedelmi televíziózás címszó alatt, az valami undorító. Bűntett az emberiség ellen.
A Heti Hetes és a Barátok Közt rajongóknak üzenem:
Nem kell félni, feltételezhetően egy másik csatorna megvenné mindkét produkciót, magyarán mondva a képernyőn marad.
"kb egy olyan sírás mint amikor a Boros Bocskor duó lett "munkanélküli"."
de azért Balázsék Vadon Janiék Rákóczi Feriék jó hogy megmaradtak
kilövik a sok hülye "celebet"
őket szeretem hallgatni mikor reggel éppen kocsival megyek fősuliba valahogy jobb kedvem lesz
heti hetes nem hiányozna
de a Barátok közt azért megmaradhat :)
RTL klub meg Tv2 meg szűűnjön meg a Mounika Show-al meg az egész pereputtyal szappanoperákkal stb
elég a néphülyítésből
és Jobbikos vagyok
A polgárok ebből világosan láthatnák, hogy a Jobbik mennyire demokratikus párt, és mennyire tiszteli a tőle eltérő véleményeket. Ezen természetesen elgondolkodna a külföld is, aki egyértelműen Balkánként könyvelné el hazánkat, és befektetőik megfontolnák, hogy érdemes-e itt bármibe is invesztálni. Szerintem hamarosan felnyílna sok elvakult szavazó szeme is, mert a túlnyomó többség egy demokratikus országban szeretne élni, ahol nem szövegel bele az állam az egyének életébe, ízlésébe és igényeibe.
Legutóbbi miatt egyébként a Jobbik soha nem fog kormányra kerülni. Vagy ha mégis, akkor a mostani kijelentéseik 90%-át elfelejthetitek a gyakorlatban. Gyanítom, hogy ezzel együtt szavazóik 90%-a is odalesz...
" ma 00:49"
biztos hogy nem
ATV meg jogos szemét egy társaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!