Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha a Jobbik vezető pozícióba...

Ha a Jobbik vezető pozícióba jut, megtartja eddigi ígéreteit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 17:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elzavarni őket?Honnan?Hogyan?Hülye vagy fiam 1.Gyúrcsányt sem tudták elzavarni!Nem tartják be szerintem sem!
2010. febr. 19. 12:34
 12/21 anonim ***** válasza:

És mi van , ha betartják? Nem kellene nekik megadni az esélyt?

A mostani vezetők ott lopnak, ahol tudnak, ha a JOBBIK is ezt fogja tenni, akkor sem változik semmmi. Én megadom nekik a bizalmamat, hátha Ők nem játszzák el! A mostaniak meg az ezelőttiek már eljátszották!!

2010. febr. 19. 22:20
 13/21 anonim ***** válasza:

Naná!Biztos!Addig amíg rászavazol!Addig megígérnek mindent!

Inkább szavazz olyanra akit láttál már munkában,ne másra hallgass!Ígérni én is tudok,bármit...

2010. febr. 19. 22:31
 14/21 A kérdező kommentje:
22:31 ne haragudj, de a parlament mostani tagjainak tevékenységét én nem igazán nevezném munkának.
2010. febr. 19. 23:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Látod!Pont erre gondoltam!Akik ezek előtt voltak?Emlékeidből,tényekből.Sose mások véleményét vedd!Azt nézd ami Neked fontos!Azért mert meg van írva valami a te vágyaidnak megfelelően(úgy is kell,különben ki szavazna rá)az még csak üres duma,semmi biztosíték nincs mögötte.Én nem hagyom magam a szememre és a fülemre adok.Olvas sokat(ha lehet valami független lapot,esetleg hallgasd a Kossuth rádiót)sok kérdésedre választ kapsz.
2010. febr. 20. 09:13
 16/21 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem fogja betartani. Tele van az a párt exkomcsi kutyákkal meg über kapitalista állatokkal, csak körül kéne nézni a pártban... Mindegyik párt zöme törtető, opportunista szeméttel van tele.
2010. febr. 20. 09:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem megtartják amit igérnek,sajnos azt hiszem reális esély arra most még nincs,hogy ők nyerjék a választást,ez a következő választáson lesz reális lehetőség.
2010. febr. 21. 18:30
 18/21 bumbi02 ***** válasza:
következö válaztáson nem lesz már sok idejük.. a radikálisok leginkább csak válság helyzetben tudnak utat törni maguknak...
2010. febr. 21. 19:33
 19/21 anonim ***** válasza:

"Lemondott a Jobbik bicskei elnöke, akit a Magyarok Nyilai-ügyben gyanúsítottak meg."

Na ennyit a Jobbikról. A Jobbik ugyanolyan szemét börtöntöltelék banda, mint az MSZP.

2010. márc. 3. 18:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Mekkora véletlen, hogy Bicske egy "volt" szoci fellegvár. :)
2010. márc. 3. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!