Szavaznátok erre a pártra, ha lenne? Mi róla a véleményetek?
Magyar Élet Pártja
-Kilépés az EU-ból, a NATO-ból és az ENSZ-ből
-Református vallás államvallássá tétele
-Hit Gyülekezetének, Jehova Tanúinak és a Szcientológiának a betiltása
-Jó kapcsolatok ápolása a szlovák SNS, a német NPD, a román Nagy-Románia és a görög Arany Hajnal pártokkal
-Háború előtti utcanevek helyreállítása
-Mussolini, Horthy, Franco, Battista, Pinochet, Pahlavi Sah, Atatürk és Szaddam rehabilitálása, pozitívnak tekintése
-Személyi igazolványon rajta lesz a vallás, a faj, és a munkahely
-Felsőoktatásban és állami intézményekben Numerus Clausus bevezetése
-Halálbüntetés bevezetése
-Sorkatonaság bevezetése
-Zárt nemzetgazdaság megteremtése
-Államkapitalizmus bevezetése
"Jó kapcsolatok ápolása a szlovák SNS, a német NPD, a román Nagy-Románia és a görög Arany Hajnal pártokkal "
Hülye vagy? Az SNS és a Nagy-Románia magyargyűlölő párt, szerintem kinevetnék, ha valaki Magyarországról tárgyalni próbálna velük.
Dehogy szavaznék. Nem őrültem meg.
Vélemény? Egyetértek az előttem írók többségével. Plusz:
"Magyar Élet Pártja"
és
"Felsőoktatásban és állami intézményekben Numerus Clausus bevezetése"
Már volt ilyesmi:
"Magyar Élet Pártja
A Magyar Élet Mozgalom és Teleki megegyezése nyomán a mozgalom beolvadt a pártba. Az újraegyesített kormánypárt 1939. február 2-án felvette a Magyar Élet Pártja nevet, miközben a németek jóváhagyásával Magyarország önálló akció során Kárpátalja teljes egészét elfoglalta és területét a Magyar Királysághoz csatolta, melyért „cserében” beiktatták a „második zsidótörvényt”, az 1939. évi IV. törvénycikket."
SOHA TÖBBET semmi hasonlót.
Aha, szóval ha valaki munkahelyet vált, akkor mindig új személyit kell csináltatnia.
Amúgy ki az a hülye, aki szavazna ilyen pártra? A "programod" fele hülyeség, a másik fele pedig megvalósíthatatlan hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!