Nlorant82 kérdése:
Ki venné át a vezetést ha Orbán Viktort megölnék?
Figyelt kérdés
Láttam egy filmet a Tv-ben ahol elmesélték hogy az U.S.A ban ki venné át a vezetést ha az amerikai elnök meghalna gyilkosság miatt! Van egy több főből álló csapat aki még a teljes vezérkar elvesztése esetén is képes irányítani az országot! Ez van Amerikában de Magyarországon ez hogy van és kik ezek a személyek akik átvennék a vezetést ilyen esetben? Amerikában név szerint elmondták a dokumentumfilmben! Magyarországon kik ezek a személyek név szerint?2015. márc. 21. 08:05
11/13 A kérdező kommentje:
A dokumentum film elméletileg tényeken alapul és szerintem nem kellene egy film kitalált forgatókönyvéhez hasonlítani vagy a raktárháborúhoz! Bár az is igaz hogy ma már a Spektrum Tv is lead butaságokat és így butítják a népet! Tehát magyarország berendezése más mint az U.S.A-é! Válaszolva a kérdésre hogy ki kérdezne ilyet ha megölnének: Bárki aki kíváncsi hogy menyire lehet igaz az ami Amerikában működik nálunk! Mint kiderült a mi rendszerünk más!
2015. márc. 21. 22:23
12/13 anonim válasza:
11-ből hiányzik, amit privben küldtél: "Nagyon vicces de Én nem vagyok állami vezető ezért nem is ölhetnek meg!"
Tévedés.
Bárki, bármikor, bárhogy meghalhat.
És aki más meggyilkolásán ábrándozik, az esélyesebb.
Törvényszerű.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem törvényszerű mert az állam feszt erről álmodozik és mai napig minden rendben van nem tört ki forradalom pedig a rendőrök Izsákon megöltek egy ember Örkényben szintén Budapesten megerőszakoltak egy nőt! Még sincs forradalom! Orbán azt tesz el az útból akit akar! Továbbá ha fenyegetésnek kellene vennem a szavaid Schmuck Andor követem ENGEM IS MEG LEHET TALÁLNI NEM FÉLEK ÉS CSAK HOGY TUD IDŐVEL LEVÁLTOM EZT A RENDSZERT HA MEGÉRTEM HOGY KELL CSINÁLNI! Ezért vagyok kíváncsi hogy hogy működik az állam hogy a VEZETÉSÉT át tudjam venni és egy szabadabb demokratikusabb országot tudjak létrehozni ahol mindenki egyenlő! Mert ma a fejed felet döntenek a politikusok mindenbe és ez szerinted helyes és szabad vagy egy frászt vagy szabad ha nem te döntesz mert rábízod egy politikusra a döntés! Én egy ideglenes királyságot akarok még rá nem szoktatom a népet hogy nem kell központi hatalom hanem képes az egyén is döntést hozni tehát megszüntetném a kormányzást helyette Te meg az országunk többi állampolgára hozná a döntéseket közvetlenül nem pedig választott képviselő által! És mindenki egyenlő lenne!
2015. márc. 22. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!