Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki venné át a vezetést ha...

Nlorant82 kérdése:

Ki venné át a vezetést ha Orbán Viktort megölnék?

Figyelt kérdés
Láttam egy filmet a Tv-ben ahol elmesélték hogy az U.S.A ban ki venné át a vezetést ha az amerikai elnök meghalna gyilkosság miatt! Van egy több főből álló csapat aki még a teljes vezérkar elvesztése esetén is képes irányítani az országot! Ez van Amerikában de Magyarországon ez hogy van és kik ezek a személyek akik átvennék a vezetést ilyen esetben? Amerikában név szerint elmondták a dokumentumfilmben! Magyarországon kik ezek a személyek név szerint?
2015. márc. 21. 08:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Az magosfölségű Kirájhekker, minden magyarok ősannya és tanítómesterje megkezdené uralkodását. Magyarország fölségterülettyin a rend és fegyelem hejreállna.
2015. márc. 21. 08:46
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Lázár jani
2015. márc. 21. 09:04
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
Lázárt a nép azonnal kivégezné.
2015. márc. 21. 09:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Lázár, de korántsem lenne már olyan stabil a fidesz.
2015. márc. 21. 09:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Formailag van miniszterelnök-helyettes, Dr. Semjén Zsolt. (a tényleges irányítás más kérdés)

[link]

2015. márc. 21. 09:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Én!
2015. márc. 21. 10:00
 7/13 A kérdező kommentje:
Én láttam egy dokumentumfilmet ahol levezették ha gyilkosság áldozata lesz az Amerika elnök akkor átveszi a hatalmat asz alelnök de ha azt is megölik akkor átveszi a hatalmat... És így levezették hogy végül is mindig marad hatalmon egy vezető tehát nem maradhat vezető nélkül Amerika! Kíváncsi vagyok hogy Magyarországon is így levezethető e a hatalom mint az U.S.A-ban és hogy ezek kik lenének!
2015. márc. 21. 11:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Magyarországon nincs erre szükség, mivel a miniszterelnököt a köztársasági elnök ajánlására az országgyűlés választja meg. Így adott kormányzati cikluson belül a miniszterelnök halála esetén a kormányzópárt dönt az új miniszterelnök személyéről, addig pedig valamely miniszter vagy miniszterelnök-helyettes veszi át ideiglenesen a teendőket.

Megjegyzem az ilyen dokumentumfilmeket, amilyet te is láttál helyén kell kezelni. Mindig megmosolygom az atv-n futó Titkos dossziét, amit az a History Channel készített, mely manapság raktárháborúzik, és melyet úgy ajánlanak, mint az Egyesült Államok titkait leleplező sorozatot. Az USA tényleges titkait nem az a sorozat fogja bemutatni...

2015. márc. 21. 15:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérdező józanodj ki! Az ilyesmit nem filmforgatókönyv írók találják ki. Ők csak a te szórakoztatásodra teszik ezt, és nem köti őket semmi, hogy a valóságos helyzetet meséljék el. Úgy mesélnek, hogy minél többen figyeljék őket, mert ez hozza a konyhára a pénzt. A többi nem számít.

Egyébként a világ összes valamire való országában az alkotmány, alaptörvény, vagy hívd ahogy akarod, rendelkezik az ilyen esetekről. Ott pontosan meg van szabva, mikor kinek és mit kell (lehet) tennie. Így nálunk is működnének a dolgok bármiféle események esetén is.

2015. márc. 21. 16:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Ki kérdezne ilyeneket, ha nlorant82 nevű felhasználót megölnék?
2015. márc. 21. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!