Miért esnek más elbírálás alá a jobb és baloldaliak félresikerült nyilatkozatai, tettei?
Ez marhaság.
Gyurcsány például egyszer volt őszinte, bele is buktatták a jobberek.
"a balhoz húzó oldalak hozzászólói is ugyanazokat a dolgokat fújják, mint a kurucosok"
pl?
Lelkesen zsidóznak, cigányoznak, Orbán ellen az a legnagyobb érvük a "bal"oldaliaknak, hogy Orbán cigány s bizonyítékként állításukra Orbán pipázós képeit mutogatják.
Én láttam már nem egy MSZP-ést / DK-ást, ki önfeledten zsidózott és cigányozott a pártja majálisán.
Volt, amikor Intercity vonaton utaztam és egy nyugdíjas párral szembe szólt a jegyem. Elkezdtünk beszélgetni és valahogy előjött a politika. A végén azt mondta a bácsi, hogy azért szavaz az MSZP-re, mert ha a Fidesz nyer, akkor Orbán elveszi a nyugdíjukat és odaadja a zsidóknak.
Továbbá ismerek pár idős Gyurcsány meg MSZP szimpatizánst. Úgy utálják a cigányokat, hogy ...ahogy ők mondják "meg tudnám őket fúújtani". Ennek ellenére olyanokra szavaznak, akik hajbókolnak a jogaik előtt, mentesíteni akarják az állampolgári kötelezettségek alól meg "én is cigány vagyok táblát" akasztanak a nyakukba. Nem értem a logikát bennük.
Nem csak az ismerősi körömből vagy tapasztalatokból vett példákkal lehet alátámasztani az MSZP-s társaid "rasszista / antiszemita" mivoltát, hanem ballib médiumok, pl a 168 Óra is írt erről. Szerintük nem néhány MSZP-s zsidózik / cigányozik önfeledten, hanem a többségük, akiket a cigányok elriasztanak:
"Egy másik álarc is lehullott a választásoknál, hát az MSZP egyáltalán nem szokott kétségbe esni, vagy bizonytalankodni, ha rasszista eszközöket kell bevetni. Az egész országban az aktivistáik azt terjesztik - valótlanul egyébként -, hogy én cigány származású vagyok, és azt remélik, hogy ezzel el lehet ijeszteni tőlem a szavazókat" - fogalmazott Orbán Viktor.
"Gyurcsány például egyszer volt őszinte, bele is buktatták a jobberek."
Őszinte? :D
A saját pártja zavarta el az őszinte főnöködet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!