Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Megrövidíthetik az elvileg 1...

Megrövidíthetik az elvileg 1 éves közmunka programomat?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni előfizetésesen mobilt és félek egy kicsit hogy, megse fog 1 evig tartani es nem fogom tudni fizetni a számlákat. vagy ilyen nem történhet meg ha már megmonták hgy 1 éves lesz?
2015. márc. 3. 15:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Közmunka után már igényelheted az aktív korúak ellátását, szóval, ha a programnak vége is lesz, valamennyi pénz jár utána is.
2015. márc. 3. 16:01
 2/12 A kérdező kommentje:
ezt tudom. de valtoztathatnak a közmunka progam hosszán valamilyen oknal fogva?
2015. márc. 3. 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha rendesen dolgozol, akkor nem rúghatnak ki elvileg.
2015. márc. 3. 16:04
 4/12 A kérdező kommentje:
oké, na ilyen tuti nem fog megtörténni. köszönöm a valaszokat!
2015. márc. 3. 16:06
 5/12 anonim ***** válasza:
ha 1 évre írtak veled szerződést azt nem fogják módosítani
2015. márc. 3. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szokták. Annyira fontos az az előfizetéses telefon? Sokan nem bírnak magukkal!!! Én egy nokia 6230-ast használok 7,5 éve, amit eleve használtan vettem!!!

És még mindig működik!!!!!!!!! Ettől jobbat nehéz találni!!!!!!!!

2015. márc. 3. 17:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Akkor gondolom, te nem 50 ezres éhbérért vagy közmunkás, mert abból nem vennél mobilt.Még csak az hiányzik, hogy emberek tömegeit ítéljék 1 év közmunkára 50 ezres rabszolgabérért, így még munkát sem tud keresni mellette!A hülyének is megéri, igaz?! Még egyedülállónak sem elég zsebpénzre!

Ja persze diplomások lehet, közmelóskánt is tisztán 100-at hazavisznek, irodában csücsülve ...

2015. márc. 3. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: diplomásként irodában csücsülve közmunkásként nettó 66469 a fizetés, bruttóban épp megvan a 100ezer.
2015. márc. 4. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs 1 éves közmunka. Akiket visszavesznek megint csak pár hónapot mennek. Tuti, én is ígyjártam.
2015. márc. 5. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: mettől meddig szól a szerződésed?
2015. márc. 5. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!