Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kinyerte a Veszprémi időkőzit?

Kinyerte a Veszprémi időkőzit?

Figyelt kérdés
most láttam ,hogy egy független de én ebben nem vagyok biztos. Kérlek erősitsétek meg ,hogy nem egy független.

#Veszprém #időkőzi
2015. febr. 22. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Még nincs eredmény.

Amúgy mi bajod a függetlenekkel?

2015. febr. 22. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Most már 60% fölötti a feldolgozottság, és Kész Zoltán nyerte, aki független, de hatalmas erőket mozgósított érte az MSZP, a DK, Együtt, PM, stb.

Szóval vehetjük úgy, hogy ezeknek a pártoknak az összefogása nyert.

2015. febr. 22. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
93,47%-os feldolgozottságnál Kész Zoltán (független) 42,94%, Némedi Lajos (FIDESZ-KDNP) 33,63%, Dr Varga-Damm Andrea (JOBBIK) 13,86%.
2015. febr. 22. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat már én is értesültem az eredményekről. Végre vége a kétharmadnak
2015. febr. 22. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért ez még nem a hivatalos végeredmény, lehetőség van óvásra.

Az LMP társelnökét annyira felbőszítette Kész Zoltánnak az a nyilatkozata, ami szerint az LMP a FIDESZ-szel közösködik, hogy nyilatkozatban káromkodásra ragadtatta magát. Feljelentést ígért. Nem olvastam róla, de nem tartom kizártnak, hogy valamilyen jogcímen a választást is megóvják emiatt.

A FIDESZ-nek nincs vesztenivalója, lehet, hogy ők is óvnak.

Ha sikeresen óvnak, akkor még meg is ismételhetik a választást. (Persze, annak lebonyolításáig sincs 2/3-uk a parlamentben, Lasztovicza Jenő halála óta.)

Azért meggondolandó az ismétlés célul kitűzése, mert itt is felbőszíthetik azzal az embereket, mint Ózdon. Jelentős vereségből nagyon csúfos lehet.

2015. febr. 22. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:

"Kész Zoltán, a balliberális pártok által támogatott független jelölt nyert a veszprémi időközi parlamenti választáson."

Az egyik hírportál szerint.

2015. febr. 22. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!