Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti melyik pártra szavaznátok...

Ti melyik pártra szavaznátok és miért?

Figyelt kérdés

2015. febr. 13. 20:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én rasszista vagyok és nacionalista, ezért egyikre sem szavaznék mert a pártok megosztók.
2015. febr. 19. 10:24
 12/20 ilonás válasza:
Nem szeretem a rasszistákat és a békétlenséget szítókat, ezért semmi esetre sem szavaznék a jobbikra.
2015. febr. 20. 08:16
 13/20 anonim válasza:
80%
A Jobbiké a jövő. A 30 év alattiak körében már a legnépszerűbb.
2015. febr. 20. 14:46
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

2018-ban a Jobbikra vagy a Fideszre fogok szavazni, ha valóban ezekre a pártokra van igénye a magyaroknak, aztán megveszek egy Bécsbe szóló vonatjegyet és elfelejtem, hogy volt valaha bármi közöm ehhez az országhoz.

19/f

2015. febr. 20. 22:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

# 14

Jó menj.És nyiss egy cukrászdát...

2015. febr. 20. 22:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Fideszre
2015. febr. 21. 10:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Még nem tudom, annyi biztos, hogy az antimagyar mszp-re és alteregóira, meg a mostanira nem.
2015. febr. 21. 18:23
 18/20 anonim ***** válasza:

"megveszek egy Bécsbe szóló vonatjegyet és elfelejtem, hogy volt valaha bármi közöm ehhez az országhoz."

Jó utat!

Elvégre a haverotok is megmondta, hogy el lehet menni. :)

2015. febr. 21. 18:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Bár a pártok nagyjából egyformák, a Jobbik még nem lopott. És ha semmit sem csinálnak, csak megfékezik a cigányok parttalan bűnözését és követelőzését, már sokat tesznek az országért.
2015. febr. 28. 18:01
 20/20 zolo ***** válasza:
Egyik kutya a másik eb. Mind a saját zsebét akarja tömni és nem érdekli a szavazó csak 4 év múlva. Amikor megint szavazni kell. A Jobbikkal szimpatizáltam, de rájöttem nekik is csak a szavazatok kellenek és a saját érdekeik a fontosak. Még szóba sem állnak a szimpatizánsaikkal, hírlevelet is csak nehezen küldtek. Bennük is csalódtam. Ugyan az a helyzet az országban, mint a török idők előtt. Akkor is mindenki akart uralkodni. A végén a Törökök irányították az országot 150 évig. Nem tanultunk belőle. Ezért nem lehet előbbre jutni.
2015. márc. 3. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!