Mi a Jobbik 5 éves parlamenti jelenlétének a mérlege?
Nem nagyon követem a politikát.
A programjukban sok érdekes dolog van és már 5 éve parlamenti párt. Milyen törvényjavaslatokat nyújtottak be? Illetve a programpontjaik közül melyeket dolgozták ki törvényjavaslattá és nyújtották be a parlamentnek?
Biztos sok ilyen van. Például a cigánysággal kapcsolatosan milyen javaslataik voltak, mert a programjuk külön foglalkozik velük is. Nyilván akkor több törvényjavaslatot is benyújtottak már ezügyben. Ezek érdekelnének.
Szóval mit tett hozzá a Jobbik az országhoz 5 év alatt? Érdemes rájuk szavazni a következő választásokon? (Kíméljetek az "arra szavazol akire akarsz" hozzászólásokkal. A véleményetek érdekel.)
"Az másik, hogy sok törvényjavaslatot leszavazott a fideszes 2/3-ad, majd pár héttel késöbb ugyan azt beterjesztették, majd elfogadták."
Konkrét példa?
"Jobbik.hi, alfahir.hu, kuruc.info. Találsz rengetek törvényjavaslatot, előterjesztést."
Már néztem korábban és egyet sem találtam, ami a programjukban meghirdetett gazdasági-társadalmi átalakulást célozta volna. Ráadásul ezek az oldalak nem épp a legmegbízhatóbb hírforrások a neten...
"Akik még mindig csak cigányozást meg zsidózást látnak bennük, azok még mindig a sötétségben élnek. Élő példa, Kötél és Jónás."
Ez most öngól volt.
Kötél János a cigányok megöléséről posztolgatott kommenteket a Facebookon. Vona "büntetésből" a cigány származású Jónás Kálmánhoz költöztette 3 napra. (Mondjuk már a szóhasználatuk is fura: ha a Jobbik nem rasszista, akkor miért tekintik büntetésnek, ha egy cigánnyal kell együtt élni pár napig.)
Az pedig hab a tortán, hogy Jónás Kálmán pedig előszeretettel zsidózik a Facebookon. Akkor őt kihez költöztetik?
"Szóval mit tett hozzá a Jobbik az országhoz 5 év alatt?"
Inkább azt kérdezd, hogy mit ártott az országnak a Jobbik. Mert az 5 éves parlamenti jelenlétüknek az a mérlege, hogy csak az indulatokat szították, és lejárattak minket Európában. A külföldi sajtó elég keményen bírálta a pártot, ezzel a Rikárdó-üggyel pedig elérték, hogy a BBC is velünk foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!