Csalódtál már Orbán Viktor ígéreteiben és tetteiben?
Az új uralkodó osztály feltőkésítését végzi.
erre kellenek a milliárdok. végül is érthető nem?
Kisebb dolgokban igen, de általában véve nem csalódtam. Agyon szidja mindenki, aztán sorra bevezetik máshol is a döntéseit (pl. bankadó). Sajnos egyelőre nem tud mit kezdeni a "klikkel" - de ahogy Simicskától, hamarosan megszabadul majd tőlük is.
Amit páran korábban írtak: egyáltalán nem tapasztalom, hogy kutya világ lenne. Néhány ezer hőzöngő számára az van, akiket pénzel Soros, újabban meg Simicska. Ja, nincs trafikom és nem vagyok a tűz közelében, vagy távolában sem :)
Kedves von Kuntz!
Te egy boldog ember vagy. mert megtaláltad Istenedet.
A hit nagy és szép dolog.
Sajnos én hitetlen vagyok és csak annak hiszek amit tapasztalok.A hitem még 2001-ben elvesztettem amikor azt láttam, hogy pártunk és kormányunk a föld fölött jár és egyre ritkábban néz le.
Azóta csak a magassságuk növekedett és már le sem látnak a földi halandókhoz.
De Téged ez ne zavarjon !Higgy csak tovább.
Mi "hőbörgők" is teszünk amit teszünk.És bízunk egy jobb, igazságosabb világban.
#16: A kedvenc érvelésem amikor valaki azzal védi ezeket, hogy "na de azok meg...".
Ha ez megállná a helyét, akkor én nyugodtan kiüthetném a fogát a zöldségesnek, mert a terroristák robbantanak, az meg sokkal rosszabb. De ezt nem nagyon szokták elfogadni a bíróságon. Nem is tudom miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!