Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csalódtál már Orbán Viktor...

Csalódtál már Orbán Viktor ígéreteiben és tetteiben?

Figyelt kérdés

2015. febr. 9. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Az új uralkodó osztály feltőkésítését végzi.

erre kellenek a milliárdok. végül is érthető nem?

2015. febr. 10. 08:32
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Kisebb dolgokban igen, de általában véve nem csalódtam. Agyon szidja mindenki, aztán sorra bevezetik máshol is a döntéseit (pl. bankadó). Sajnos egyelőre nem tud mit kezdeni a "klikkel" - de ahogy Simicskától, hamarosan megszabadul majd tőlük is.

Amit páran korábban írtak: egyáltalán nem tapasztalom, hogy kutya világ lenne. Néhány ezer hőzöngő számára az van, akiket pénzel Soros, újabban meg Simicska. Ja, nincs trafikom és nem vagyok a tűz közelében, vagy távolában sem :)

2015. febr. 14. 11:36
 13/19 A kérdező kommentje:
#12: "sorra bevezetik máshol is a döntéseit (pl. bankadó)" Most jelentette be nemrég Orbán hogy visszavonja a bankadót...
2015. febr. 14. 17:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Antal József volt az utolsó politikus, akinek hittem. Az is hiba volt. :))
2015. febr. 15. 10:25
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves von Kuntz!

Te egy boldog ember vagy. mert megtaláltad Istenedet.

A hit nagy és szép dolog.

Sajnos én hitetlen vagyok és csak annak hiszek amit tapasztalok.A hitem még 2001-ben elvesztettem amikor azt láttam, hogy pártunk és kormányunk a föld fölött jár és egyre ritkábban néz le.

Azóta csak a magassságuk növekedett és már le sem látnak a földi halandókhoz.

De Téged ez ne zavarjon !Higgy csak tovább.

Mi "hőbörgők" is teszünk amit teszünk.És bízunk egy jobb, igazságosabb világban.

2015. febr. 16. 08:29
 16/19 librikus ***** válasza:
Az Antal az öreg Boros, Medgyesi, Gyurcsány, a libás talán kevesebb kárt tettek ebben az eladósított szerencsétlen országban?
2015. febr. 16. 08:43
 17/19 anonim válasza:

#16: A kedvenc érvelésem amikor valaki azzal védi ezeket, hogy "na de azok meg...".

Ha ez megállná a helyét, akkor én nyugodtan kiüthetném a fogát a zöldségesnek, mert a terroristák robbantanak, az meg sokkal rosszabb. De ezt nem nagyon szokták elfogadni a bíróságon. Nem is tudom miért...

2015. febr. 16. 13:49
 18/19 anonim válasza:
#16: És igen, kevesebb kárt tettek. Jogállamot így még nem bontottak le az elődeik. Nem mintha ez bárkit is felmentene bármi alól is.
2015. febr. 16. 13:51
 19/19 Celtix ***** válasza:
Igen, de az 20+ eve volt, meg a '94-es valasztas elott. Azota nem remelek, bar meg tudok lepodni. Az ember azt hinne, van az a szint, ami ala nem lehet mar sullyedni. De, lehet.
2015. febr. 27. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!