Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csalódtál már Orbán Viktor...

Csalódtál már Orbán Viktor ígéreteiben és tetteiben?

Figyelt kérdés

2015. febr. 9. 19:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem, soha. Kezdettől világos volt, hogy csak saját zsebre dolgozik, sok a süket duma, kevés a szakértelem, hozzáértés, hinni meg senkinek nem kell. Így szerencsére nem is csalódtam.
2015. febr. 9. 19:44
 2/19 anonim ***** válasza:
70%
jaja. inkább maradok semleges, vagy valami minipárt melletti
2015. febr. 9. 19:46
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Sosem hittem volna hogy valaki képes ennyire birkának nézni a választópolgárokat.
2015. febr. 9. 19:48
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem csalódtam, soha egy szavát nem hittem el.
2015. febr. 9. 20:04
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem csalódtam. Már 2010-ben megmondtam, ha egyszer a Fidesz kormányra kerül, akkor itt kutya világ lesz. Nem az lett?
2015. febr. 9. 20:10
 6/19 anonim ***** válasza:
20%
Nem csalódtam. Orbán Viktor egy igazi államférfi, aki helyretette Magyarországot!
2015. febr. 9. 20:19
 7/19 anonim ***** válasza:
62%
Az ígéreteiben soha. A mai napig a legszebbeket tud ígérni.
2015. febr. 9. 20:22
 8/19 anonim ***** válasza:
85%

"Orbán Viktor egy igazi államférfi, aki helyretette Magyarországot!"

A sírba.

2015. febr. 9. 20:37
 9/19 I.B.T. ***** válasza:
72%
Én a csajokban csalódtam, csak a kocsimra hajtanak , ami nincs. Jó mondjuk ez visszavezethető az alacsony bérekre , ami meg Orbán (is) miatt van szóval...
2015. febr. 9. 20:38
 10/19 BlackSword ***** válasza:
60%

"Nem csalódtam. Orbán Viktor egy igazi államférfi, aki helyretette Magyarországot!"

Ugye ez csak irónia??? Mert akkor nagyon igaz... És én sem csalódtam, mert pont ezt az intézményesített korrumpálódott "nemesi udvartartást" vártam, ami most van... Jelszavaik: Isten, Haza, Család". Mert Ő az Isten, a vagyont haza, és a családot minél jobb helyekre beültetni...

2015. febr. 10. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!