Lenne e jövője magyarországon egy olyan pártnak, amelynek egyik fő célkitűzése a tömbházi kutyatartás betiltása és a kutyaürüléket közterületen hagyók letöltendő börtönbüntetéssel való sújtása?
hát ha ezek bevezetésével nőne a GDP, akkor biztos :D
hagyjuk már...tényleg, bár ez lenne az országban a legnagyobb baj...
A magad nevében beszélj, én nem dobálok el műanyag flakont és úgy általában semmit, inkább cipelem míg kukához érek.
A kutyasz*r pedig nem hasznos a környezetre, főleg nem akkora mennyiségben, amekkorában egyes parkokban jelen van. Ha a te udvarod terítve van bombákkal, az a te dolgod...
#6. voltam
Na ettől jönne rendbe a gazdaság.
Kéne a sok fegyőr, mert börtön építés, meg ürülék fürkész :D
Érdekes amúgy, hogy a magyarok milyenek más európai népekhez képest az ilyen szabálykövetésben.
Ugye elvileg fel kellene szedni a kutyakakit és a szemetelés is büntetendő. Mivel nem futkosnak őrök az utcán, akik bőszen bírságolnak, ezért sokan ott hagyják a cuccot (mert ugye más sem szedi fel, én minek?).
Más országban be bírják tartani a szabályokat, ha nem lóg felettük a büntetés lehetősége, akkor is. Legyen az közlekedési szabály, szemetelés, tömegközlekedés, sorbanállás, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!