Ebből lehet bírósági tárgyalás? Letöltendő?
Az értesítő leveleden van ügyiratszám és az ügyintéző neve akinél érdeklődhetsz az ügyedben!
Elképzelhető,hogy lesz bírósági tárgyalás hiszen"xy ellen vádiratot nyújtottam be a Városi Bírósághoz."
Magánszemély vagy az Ügyészség nyújtotta be a vádiratot a bírósághoz? Aki téged bántalmazott azt megtalálták egy másik ügyben ami súlyosabb volumenű lehet és a te bejelentésed plusz bizonyítékként szerepel a büntetőügyben. Az ügy elhúzódása lehet bizonyítékok összegyűjtése és más áldozatok felkeresésének az ideje. Sajnos nagyon sokat kell várni a bíróságok megmozdulására és még többet arra,hogy valamit csináljanak! Igen várható még valami:az értesítések meghosszabbítják a határidőt és azt mondják foglalkoznak veled! Nem tudni mit követett el az aki téged is bánthatott,ám ha súlyos akkor a bűncselekmény elévülési ideje is elég sok!
"2010-ben volt egy kisebb incidens az én sérelmemre"
Kedves Kérdező!Átmásoltam a kérdésedből egy részletet.Azt mondod a kommentben,hogy te nem nyújtottál be semmit,akkor miért találtak meg téged? Hol,milyen környezetben történt az incidens? Esetleg a 2010-es vagy egy másik esemény miatt volt szükség az értesítő levélre? Netán szoros kapcsolatot ápolsz azzal aki ellen eljárás indult? Milyen sérelmet szenvedtél el? Mégis mit írnak még neked a tájékoztató levélben? Ha megkérdezik tőled:fenntartod-e még a vallomásodat akkor csak tettél valamit. Nagyon gyakori az igazságszolgáltatástól,hogy akkor lépnek amikor te már rég elfelejtetted miről van szó! Szerintem jó lenne ha felkészülnél és nem érne váratlanul az eset.
A kérdező azt írta, jött egy levél, melyben megkérdezték, fenntartja-e a vallomását.
Szerintem ez egy írásbeli tanúvallomás engedélyezése lehetett, ami elépg volt, és már rég befejezték az ügyet nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!