Postán elküldhetem a pártomnak a kitöltött kopogtató cédulát, vagy csak személyesen lehet?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 19:12
1/8 anonim válasza:
Persze, sok képviselőnek induló kéri így, szórólapon is gyakran olvasni, hogy az alábbi címre küldje. Ha ki van töltve és alá van írva, akkor úgyis csak az tudja használni, akit ajánlasz.
2/8 anonim válasza:
Milyen képviselő az akit nem érdekel hogy ki támogatja? Az ilyen jobb lenne ha más után nézne!
3/8 anonim válasza:
Miért talán mindenkihez elmegy egy-egy cetliért? Ugyanmár.. mondjuk felajálják, hogy el is mennek érte. De nem hinném, hogy ők maguk. Valami csicskát küldenek úgyis.
4/8 anonim válasza:
szerintem nem célszerű, mert rossz kezekbe is kerülhet(akkor is, ha kitöltöd, lehet, hogy a kukában landol)...ha nem akarod, hogy sokan lássák, tudják, hová, kinek adod, akkor vidd el személyesen egy magánházhoz, ahol hivatalosan gyűjtik, és dobd be a postaládába, vagy egy megbízható barátoddal küld el...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Lehet hogy elmászok az egyik magánházhoz, de jó lenne ha házhoz jönnének. A múltkori választáskor is vártam hogy jöjjenek és senki nem jött. Régen úgy kellett elhajtani minden pártot, most meg senki nem jön a cetlikért..
2010. febr. 8. 19:43
6/8 anonim válasza:
El lehet küldeni postán. Az jönnek-e, hát azon múlik, hogy mennyi emberük van összeszedni, és hogy te pont bele esel-e a szórásba, ahova mennek. Nyilván nem járják végig az egész országban az összes címet. Különben régen tényleg többen jöttek.
8/8 A kérdező kommentje:
eszem ágában sincs az mszp-nek küldeni. Nálunk mindenki a jobbiknak adja. :)
2010. febr. 10. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!